Hvordan man laver en barriere for bruseren

December 22

Hvordan man laver en barriere for bruseren

Once upon a time et badeværelse var et værelse, der indeholdt et badekar og brusere kom fra regnvejr. I dagens badeværelser er brusere en vigtig del af hverdagen, tilbyder en hurtig, nem at vedligeholde måde at få frisk om morgenen eller afslappet om natten. En stil af bruser gør både brug og rengøring et spørgsmål om et par minutter. Opbygning af et glas-blok-væg-lukket brusebad reservedele endeløse tub-skrubbe og giver en smuk struktur til daglig brug.

Instruktioner

Planlægningshensyn

•Indstil om dit gulv struktur er tilstrækkelig til at støtte et glas block wall. En enkelt 8 - ved 8 - 4-tommer glas Block kan vejer 6 pounds, mens 3-tommer-tykke blokke kan veje mellem 4 og 5 pounds. Mørtel og/eller indramning tilføjer ekstra vægt. At vælge lettere vægt akryl mursten kan være en mulighed

•Vurdere dit badeværelse kapacitet til at rumme våde gulvarealer. Bruseafskærmninger generere ofte vand på gulvet uden for bruseren pan. Mens det er nemt mopped, kan det begrænse andre brug af badeværelset, når nogen brusebad.

•Investigate kits til brusebad-vægge. Medmindre du planlægger at lægge kan glas block fladt på en tidligere flisebelagt gulv, købe et kit spare tid og kræfter i at samle materialer. Kits er også nyttige, hvis du ikke har haft meget erfaring med glas block; producenter tyder på, at du skal bruge de samme færdigheder for at samle en bruser-væg kit, som du gør for at lægge mursten eller cement blok.

Bygge en indhegning

•Outline bruseren pan med malertape på gulvet for et objektivt syn af dens fit før du begynder at installere. Pander kommer i en bred vifte af materiale fra akryl til granit. Vælg en med en flad overflade rand mindst 4 inches lang, til at rumme mursten. Slibe rand overflade, hvis det er nødvendigt at forbedre vedhæftning af mørtel.

•Forbered nogen tilstødende vægge til hvilke glas-blok væg vil være knyttet. Cement eller tack skum ekspansion strips til væggen både at tage højde for virkningerne af varmt vand og at forsegle mod lækage. Fastgør det første kursus i panelet ankre eller andre ankre leveres af din kit. Gentag denne procedure, hver to eller tre kurser, eller rækker af glas block.

•Spread mørtel og installere nogen støtte stænger inkluderet i din kit. Support stænger levere rammer, som du vil indsætte grupper af glasblokke. Afstandsstykker inkluderet med stænger vil hjælpe med at holde blokke korrekt afstand fra hinanden. Alternativt indstille dit første kursus af blokke i mørtel, hvis arbejder med løs glasblokke, eller placere din første præfabrikeret segment.

•Spread mørtel mellem hver blok eller segment af blokke, som havde brug for, at tage sig for at forsegle dem helt. Aftørre overskydende mørtel med klude. Lad mørtel sæt i en time, derefter aftørre overskydende med våde klude. Gentag disse trin, indtil du har bragt væggene til fuld højde. Bruge en plumb linje, som du går til at teste at du opbygger vægge lige.

• Lad mørtel angivet til 24 timer før du bruger bruseren. En fuld helbredelse tager omkring syv dage. Når mørtel er fuldt hærdet, Afslut det med cementmørtel sealer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com