Hvordan man laver en beton Bar

April 27

Som flere mennesker nyder underholdende i deres hjem, baren er ved at blive en populær værelse tilføjelse igen. Selv hvis du ikke bruger denne overflade til at servere alkohol, er det et godt sted at spise, forberede måltider eller arbejde. Beton er et godt valg for en bar på grund af dens holdbarhed og den lethed, hvor det kan holdes rene. For at opnå disse fordele, dog skal din konkrete bar være installeret korrekt. Beton overflader bør altid forsegles med to frakker af murværk sealer, når de er installeret. Forsegle din beton bar en gang om året med nye sealer at opretholde beskyttelsen.

Instruktioner

•Vælg en flad, plan udendørs overflade at arbejde, da dette vil være en rodet proces. Flade ud en tung tarp at dække dit arbejdsområde. Beskytte andre elementer i området fra sprøjt beton med yderligere presenninger.

•Sørg for, du har valgt kabinetter eller anden base for din konkrete bar og har installeret det ordentligt. Måle længden og bredden af oversiden af din bar base. Ikke opbygge en bar, der er mere end fem fødder bredere eller længere end din valgte base.

•Saml en formular, som du vil hælde beton og hvor det vil helbrede (tør). Fastgør stykker af melamin-belagt 2 x 4 tømmer med drywall skruer til at gøre et kvadrat, rektangel eller andre geometriske form. Dække en åben side af formen med tømmer sikret med drywall skruer, så godt, så at det er stramt lukket.

•Applicer fiber-gratis beton til bunden og siderne af formularen ved hjælp af en lige metal murske. Gøre dette lag af beton om 1 tomme hele vejen rundt. Kontroller, at betonen er glat og niveau og derefter lade det sidde uforstyrret i en halv time.

•Fyld tre fjerdedele af resten af formularen med armeret beton. Denne beton giver baren indre styrke, mens den fiber-fri giver en dejlig udseende til ydersiden. Vente fem minutter.

•Level beton ved at trække en gummi flyde hen over overfladen i lige linjer. Udfyld resten af formularen med fiber-gratis beton. Flyde nye overfladen af betonen på samme måde.

•Træk en smøre over toppen af beton jævnt i alle tilgængelige retninger. Lad den konkrete resten to til tre timer, så nogle fugt kan fordampe fra toppen. Arbejde en metal finish murske over beton i at magnetisek bevægelser til at frigive yderligere fanget vand, ellers kan svække bar.

•Tillad beton tørre i formen tre til fire dage, indtil det er helt hærdet. Fjerne formen fra omkring bar; Skru drywall skruer og demontere form, hvis det er nødvendigt. Placer den konkrete bar fladt på tarp, der var under form.

•Tag på sikkerhedsbriller og en respirator. Sand hele bar ved hjælp af en tilfældig rystepudser monteret med en 100-grus disk. Skyl bar godt med en haven slange eller spande med vand og lad det tørre for en hel dag.

•Dæk din krop godt med tøj og tunge handsker; sætte sikkerhedsbriller og respirator på igen. Bland en del af saltsyre og fire dele vand i en uncolored plastik spand med en plast omrører. Anvende denne løsning over alt i den konkrete bar overflade med en maling rulle.

•Tillad syre til at sidde i ti minutter; Skyl betonen, som du gjorde efter slibning det. Forsøge at holde alle vandets afstrømning på tarp nedenfor. Lad betonen tør fuldt ud over to til tre dage.

•Thinly dækker alle af bar overflader med konkrete fyldstof bruger gummi float. Ikke springe nogen områder, og fjerne eventuelle overskydende spartelmasse med kanten af float. Vente en time eller to for fyldstof til at indstille og derefter sand bar igen med en rystepudser og en 100-grus disk.

•Rengør både baren og kanterne af basen med rene, bløde klude, så ingen vragrester er stadig. Squeeze silikone konstruktion lim rundt i kanten af bar base; løfte konkrete baren og lægge den på plads oven på selvklæbende. Mål hver udhængende kant for at sikre, at baren er centreret og lad limen tørrer 24 timer før du bruger din konkrete bar.

Tips & advarsler

  • Disponere over elementer, der kommer i kontakt med saltsyre sikkert i dit område farlige kemiske depositar.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com