Hvordan man laver en betonplade til et hjem tilsætning

April 16

Hvordan man laver en betonplade til et hjem tilsætning

Tilføjer en betonplade til en eksisterende slab for en hjem tilføjelse kan være tricky, hvis du ikke betaler opmærksomhed på forbindelsen. Det er nødvendigt at sikre de to plader til hinanden, således at hvis jorden under dem skifter, det ikke vil skade indre af hjem tilsætning. Før du begynder er det altid tilrådeligt at tjekke med din lokale bygning department til at sikre passende specifikationer og krav til dit område.

Instruktioner

•Mark grænserne for den nye plade med træ pæle i hjørnerne og snor spændt ud mellem indsatserne. Udgrave området med en skovl til en dybde af 4 inches, fjerne alle græs, rødder og snavs.

•Sæt 2 x 6 tommer form bestyrelser rundt omkredsen af det udgravede område, ved hjælp af den eksisterende betonplade som en af siderne. Installer ikke form boards på denne side.

•Drill en serie af 3/8-inch huller med en hammer drill med 4-fods mellemrum langs siden af den eksisterende betonplade. Omhyggeligt indsætte armeringsjern stænger i hullerne. Med disse forbundne stykker af armeringsjern som udgangspunkt, oprette et gitter af kvadrater, 4-mund i resten af det udgravede område. Placere små sten eller knuste mursten under kryds af nettet til at holde armeringsjern fra synker hele vejen til bunden af betonen. Dette trin er afgørende for at sikre, at de to plader er sikret til en anden.

•Mix beton ifølge producentens anvisninger i en trillebør, bruger en hakke til at sikre, at ingredienserne er blandes grundigt. Hæld beton i formen boards, fylde dem på den øverste kant.

•Træk et lang stykke tømmer på tværs af toppen af formen boards til afretningslag betonoverfladen. Dette slag ned high steder i betonen og hjælper med at udfylde de lave områder.

•Glatte overfladen af beton med en gummi float. Skub flyderen hen over overfladen af beton i en bue mønster, være omhyggelig med ikke at presse hårdt nok til at efterlade mærker i betonen. Tillad beton hærde i syv til ti dage før at tillade trafik på den nye plade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com