Hvordan man laver en bil Garage Look Metal med væg-klistermærker

September 1

Garagen er sandsynligvis mindst dekoreret af alle værelser i et typisk hus. Hvis du er den type, der kan lide at tilføje en stil til din værelser, er der ingen grund til at forlade garagen uden sit eget tema. Som med alle andre rum, er den nemmeste måde at tilføje stil til en garage med maling. Du kan give din garage en metal look med maling alene, men du kan også tilføje væg klistermærker til at skabe illusionen af en væg, dækket med stykker af metal hamret sammen med nitter.

Instruktioner

•Paint den hele garage væg et skibsværft grå med en pensel eller rulle. Male en sølv metallic glasur over den grå væg (valgfrit).

•Paint disposition af kantede geometriske figurer hele garage væg ved hjælp af en fin kunstner tynd pensel og sort maling. Gøre konturerne af kvadrater, rektangler og trekanter af alle størrelser. Disse vil skabe en illusion af metal stykker alle nittet sammen, når du er færdig.

•Indlæs et billede af en grå knappen eller nitte og resize det til 1-inch diameter. Udskrive hundreder til tusinder af faux nitter på selvklæbende-backed printerpapir. Disse faux nitter vil blive brugt til at give en illusion af joinforbundne metalstykker.

•Klippe ud den trykt nitte lookalikes.

•Peel opbakning ud de faux nitter og holde dem i en lige linje 1 tommer til 2 inches fra hinanden langs den ene side af hver sort streg på garage døren væg. Dette vil give din garage væg udseendet af metalplader alle nittet sammen.

Tips & advarsler

  • Køb fortrykt stick-on nitter, hvis du kan finde og råd til dem. Erstatte en anden farve af væg maling, hvis du ønsker en metal end stål. Bruge brun til bronze, en brunlig-rød for kobber og en gullig-brun til guld. Brug den relevante glasur på toppen. Og justere farven på knapperne stick-on for det valgte metal.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com