Hvordan man laver en bil seng til børn

March 16

Som småbørn forvandles til førskolebørn, begynder de at danne stærke meninger og præferencer. Disse tegn på opvæksten udvide til hvordan de ønsker deres soveværelser dekoreret. Hvis du har en dreng, der virkelig får går over biler, er det billigt og let at gøre hans seng til en racerbil.

Instruktioner

•Find et billede af en racerbil profil at du og dit barn kan lide. Udskrive billedet på en klar gennemsigtighed ved hjælp af din hjemmecomputer, eller tage billedet til et trykkeri at få den overført til en gennemskuelighed.

•Measure seng til at bestemme, hvor længe profil i racerbil skal og købe plader af medium density fiberboard (MDF) der passer til dine behov. Husk at fordoble antallet af ark til at dække begge sider af sengen.

•Prop MDF plader mod en væg og brug overhead-projektor til at vise gennemsigtighed billede på skrå brædderne. Vektorisere billedet på MDF med en blyant. Du skal måske bruge to plader af MDF for at få den korrekte længde til at passe hele den side af sengen.

•Klippe ud af omridset af bilen for hver side af sengen ved hjælp af en stiksav. Slibe kanterne af MDF. Male begge sider af bilen i farver til at matche dit barns værelse, tilføje så mange detaljer som du ønsker.

•Sæt bil billeder på hver side af dit barns seng ved hjælp af træskruer og en boremaskine. Skru MDF i hovedgærde og skinner i den mest inconspicuous placering. Tjek alle komponenter af "bil" til at sikre, at den er sikker for dit barn.

Tips & advarsler

  • Lad dit barn tilpasse bilen med klistermærker eller en brugerdefineret maling job. Bruge MDF til at oprette et panel, som spænder over bredden af sengen, male det til at ligne foran på en bil og oprette forbindelse til de sidepaneler ved hjælp af skruer. Tilføje en nummerplade til panelet for at give den et særligt præg. Bruge samme teknik til at lave en brandbil, politi bil eller lastbil seng.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com