Hvordan man laver en biologisk Dethatcher til græsplæner

January 3

Stråtag er et problem, at mange mennesker, der har græsplæner ansigt, fordi det kan være forårsaget når som helst økosystemet i en græsplæne oplever en ubalance. Græsslåning en græsplæne for kort, kan over befrugtende, kompaktering af jorden eller en oprustning af organiske materialer langs roden af græs forårsage græsrødderne til at vokse opad i det organiske materiale, fører til stråtag. Du kan fjerne thatch ved at tilskynde mikrober i din jord at spise det organiske materiale lag, samt beluftning kompakt jord for at tilskynde rødder til vokset ned i jorden.

Instruktioner

•Spread en 50-pund pose gips pr. hver 1000 kvadratfod af din plæne med en granuleret sprederen. Kam gips i din jord med et blad rake. Gips hjælper med at forbedre beluftning af din jord.

•Mix yoghurt naturel med aktive kulturer og vand til at opnå en konsistens, der kan bruges i en flydende sprøjte og anvende på din plæne. Yoghurt med aktive kulturer indeholder lactobacillus bakterier, som kan nedbryde det organiske lag i stråtækket.

•Distribute bagning sukker over græsplænen ved hjælp af en granuleret sprederen. Derefter vand grundigt med en haveslange og sprinkler for at opløse sukkeret. Lactobacillus-bakterier vil feed på sukkeret og formere sig så at det vil bryde ned thatch hurtigere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com