Hvordan man laver en Birdhouse fra en tørret centnergraeskar

June 18

Hvordan man laver en Birdhouse fra en tørret centnergraeskar

Fugle har brug for husly også. Lær, hvordan du forvandle en almindelig tørret centnergræskar til en finurlig birdhouse til jeres fjedrede venner.

Instruktioner

•Tag den tørrede centnergraeskar og forsigtigt gnide shell med en fugtig ståluld pad. Når du har renset centnergræskar overflade til din tilfredshed, tage en let fugtigt køkkenrulle og rense ud nogen sæbevand rester. Tørre centnergræskar med et håndklæde.

•Når græskar er er helt tør, nu det tid til forsegle det. Hvis du ønsker din centnergræskar forbliver naturligt udseende, kort sagt en frakke eller to af klar lak eller shellak på det. Dette vil hjælpe med at beskytte det mod elementerne. Hvis du ønsker at få kreative skal du prime centnergræskar med en simpel håndværk maling primer, og derefter dække det med det design, du har i tankerne. Husk at markere, hvor du vil gør åbningen for birdhouse, så du kan medtage den som en del af dit design. Når du har malet centnergræskar i den ønskede stil, forsegle det med klar lak eller shellak.

•Med din centnergræskar malet og belagt, tage din boremaskine med 1/4 tommer bore og bor et hul i midten af hvor du har din birdhouse åbning markeret ud. Med udskæring kniv, skære hul bredere indtil det er 1 1/2 inches i diameter. Denne størrelse er stor nok til de fleste fugle, der vil være ynglende i centnergræskar, og også stor nok for dig at komme ud alle de frø og tørrede pulp fra inde i centnergræskar.

•Med 1/8 tommer bore bit, bore et hul i toppen af centnergræskar ca 1 tomme fra stilk. Dette er, hvor du vil indsætte din wire eller snor til at hænge centnergræskar. Hæng den i din have eller udenfor en favorit vindue, så du kan se jeres fjedrede venner nyder deres nye hjem.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at vokse din egen birdhouse græskar, kaldes den bedste sort "Mexicanske centnergræskar." Start dine frø indendørs godt i forvejen, da græskar kræver lange voksende sæsoner.
  • Tør din græskar i et varmt, tørt sted med god luftcirkulation. Græskar har en lang tørretid, så sørg for at høre nogle frø, rulle rundt, når du ryster den før opskæring.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com