Hvordan man laver en bordplade af flaske hætter

February 2

Hvis du vil føje et unikt look til din sofabord, overveje at dække toppen med flaske hætter. Dette look er forholdsvis let at skabe, tager ikke væk fra funktionen af bordet og vil helt sikkert tjene som en stor samtale stykke, når du har gæster. Denne type af indretning er temmelig populært blandt college sovesale og bachelor puder. Ved at følge nogle enkle trin, vil du snart have en flaske cap-dækket sofabord af din egen.

Instruktioner

• Indsamle flaske hætter at bruge som din tabel dækning. Får flaske hætter fra glasflasker øl, vin kølere, sodavand og vand. Spørg dine venner til at tilføje til din samling til at fremskynde indsamling proces. Indsamle meget eller lidt afhængigt af størrelsen på det bord du ønsker at dække.

•Kontrollér sikker du har indsamlet nok flaske hætter ved at lægge dem på overfladen af din tabel. Danne rækker af flaske hætter, hvor lågene rørende, for at sikre din bordplade er tilstrækkelig dækket.

•Opret en design med din flaske hætter når bordet er tilstrækkelig dækket. Afhængigt af farverne på caps, som du har, kan du vælge at oprette et mønster ved hjælp af enhver anden farve eller flere forskellige farver. Du kan vælge at anvende én bestemt flaske cap for at skitsere tabellen, eller hvis du har en passende kombination af farver, kan du oprette et billede på din tabel ved hjælp af flaske hætter.

•Lad dine færdige design på bordet, og Forbered dig på at lim hætter. Bruge en limpistol, og sørg for du har nok lim sticks til at afslutte hele tabellen. Starter på det nederste venstre hjørne, løfte flaske cap og sprøjte hot lim på sin plads. Placer flaske cap i limen, og tryk den nedad fast i 10 sekunder. Fortsæt denne proces med hver af flaske hætter, og sørg for de rørende.

•Tillad din flaske cap bordpladen tørre i mindst 24 timer før du placerer alt på den.

Tips & advarsler

  • Pas på ikke at få nogen hot lim på dine fingre eller hænder, da det kan brænde din hud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com