Hvordan man laver en bordplade fra hårdttræ gulvbelægning

January 2

Hvordan man laver en bordplade fra hårdttræ gulvbelægning

Gør dit eget træ bordplade lyder som en skræmmende opgave, før du overveje at bygge det fra strimler af pre-cut træ. Denne form for tabel er samme stil som en slagter blok tabel. En af de nemmeste måder at skabe denne effekt er at bruge strimler af hårdttræ gulvbelægning. Massivt løvtræ kan passe sammen for at oprette en brugerdefineret tabel, der vil helt supplere din indretning. Bruge sidesten træstykker fra din egen gulvbelægning installation eller finde nogle inddæmmede gulvbelægning for at skabe en rustik, one-of-a-kind stykke.

Instruktioner

•Lay ud af alle dine gulvbrædder på tværs i slutningen af et arbejdsbord. Måle en strimmel af træ og markere den hvor den skal skæres. Lay tømrere kvadrat på tværs af varemærket, og tegn et mærke på alle andre stykker samt.

•Trim brædder til den korrekte længde, ved hjælp af en cirkulær så. Skære brædderne lige over.

•Sand alle kanter af hver bord med en medium-grus slibning blokere for at fjerne splinter og ru kanter. En glat, slebet kant passer sammen strammere end en ru, ujævn kant. Tørre væk slibning støv med en fugtig klud.

•Squirt lim mellem hvert stykke af træ og tryk dem sammen stramt. Klemme bestyrelser samt træbearbejdning klemmer til at holde dem tæt sluttede indtil limen tørrer. Tørre væk eventuelle overskydende lim, der siver fra de Forenede bestyrelser med en klud.

• Lad limen tørre i 48 timer. Fjerne klemmerne. Tilføje enhver plet eller færdig frakke, som du kan lide.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan fjerne alle de overskydende lim med en klud, før det tørrer, lad limen hærde helt. Brug et stemmejern til at skrabe lim fra bordpladen. Sand små spor af lim med sandpapir før farvning af træ.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com