Hvordan man laver en Brick Road

January 4

Hvordan man laver en Brick Road

I mange gamle byer er det almindeligt at finde ét eller to originale mursten veje stadig i brug i dag, men over tid de fleste af disse antikke veje har været brolagt med asfalt. Hvis du foretrækker en mursten vej til grus, asfalt eller beton på din farm eller store ejendom, er processen den samme som for opbygning af en mursten indkørsel. Det sker kun på en større skala, og det kræver flere materialer, arbejdskraft, tid og hjælp.

Instruktioner

•Measure og mark begyndelsen placeringen af vejen med spraymaling. Dette kan være indgangen til ejendommen. De fleste veje er i gennemsnit 22 til 24 fod bred. Dette er masser af plads til at rumme to baner af køretøjer, man går i begge retninger. Fortsætte skitserer hele stien til vejen.

•Opkald 8-1-1 fra enhver telefon i USA. Dette tal vil forbinde dig med lokale myndigheder, der vil komme til din ejendom og markere steder af begravede nytte linjer. Dette trin skal udfyldes, før du kan gøre enhver grave. Undladelse af at gøre dette kan resultere i beskadigede linjer, bøder, og endda skade på dig eller en arbejdstager.

•Dig 12 inches under jordoverfladen inde i det markerede område. Sikre, at alle trærødder og andet snavs er fjernet fra inde i området. Du kan bruge en skovl eller leje en kompakt grader/gravemaskine for at fremskynde dette skridt. Dette trin er nødvendigt at sikre, at vejen vil niveau for år efter installationen. Trærødder og andet snavs, begravet under overfladen vil i sidste ende rådne, forårsager mursten til at synke ned i jorden. Grave ned til denne dybde vil fjerne de fleste hvis ikke alle rødder, forhindrer enhver større ustabilitet i overfladen. Grave området inde, med siderne af vejen lavere end centrum. Dette vil tillade vand at dræne ned siderne af vejen i stedet for at samle i midten.

•Fyld område med 8 inches af murværk grus. Dette vil efterlade 4 inches af plads fra jorden til toppen af grus. Når klodserne er blevet installeret, skal de flugter med jordoverfladen. Denne type af grus er blandet med sand og vil give en blødere overflade for at mursten til at hvile på. Hvis ært grus, eller andre typer af billigere grus substitueres, vil mursten til sidst bryde med vægten af køretøjer køre over dem.

•Glatte ud grus med bagsiden af en stål haven rake. Straight bar på bagsiden vil skubbe klipperne bedre end tænderne vil.

•Spray grus med vand i ca 20 minutter for at sikre, at grus og sand er våd. Komprimator arbejde i det næste skridt vil forårsage sand til at flyve rundt. Befugtningsopløsning det vil først begrænse mængden af støv, der er rejst, og vil hjælpe grus og sand blandingen til kompakt hurtigere og strammere. Ikke nyde grus til det punkt, hvor vandpytter dannes.

•Kompakt grus, ved hjælp af en plade komprimator. Dette er en langsom proces, som vil kræve et par passerer. Leje et par komprimatorer samtidigt vil fremskynde dette skridt.

•Fyld område med sand, forlader kun 4 inches af plads mellem toppen af sandet og jordoverfladen. Når grus blev komprimeret, skubbede alle rock dybere ned i jorden, ændre højden fra den foregående måling. Sandet vil udfylde det tomme rum og give et blødt lag mursten til at hvile på. Sprøjte med vand og kompakt igen som beskrevet i trin 6 og 7. Kontrollere målinger igen for at sikre plads mellem højden af sandet og jordoverfladen er stadig 4 inches. Gentag om nødvendigt.

•Sæt mursten i det ønskede mønster. Ikke skære side mursten. Placere dem som ønsket. Du vil skære dem senere. Kontroller hver mursten for at sikre, at det sidder niveau. Skubbe hver en ved siden af hinanden, polymere sand placeres senere at låse alt sammen.

•Mark den placering, hvor mursten skal skæres langs siden af vejen. Denne nedskæring vil blive foretaget i en hurtig bevægelse. Køre en sten så ned på længden af vejen, skære mursten efter behov. Skære dem i denne proces vil sikre en glat snit. Det vil også fremskynde processen og forhindre gentagne mejsling. Fjerne alle ekstra stykker af mursten fra området.

•Sæt enhver dekorative side sten eller mursten langs siderne hvor nedskæringerne blev foretaget. Sikre, at alt er niveau, flush og sikre. Sikre, at overfladen er helt tør før du fortsætter.

•Sweep mursten, at sikre, at enhver støv, snavs og snavs er fjernet fra overfladen.

•Pour polymere sand over hele overfladen. Feje det af mursten og ind i leddene mellem dem. Sikre, at alle fælles er fyldt med polymere sandet. Denne sand når tør synes ligesom almindelig sand. Når blandet med vand og lov til at tørre, vil det skabe en beton-type bond. Tillad ikke sand til at dække alle overflader langs siden af vejen.

•Mist hele overfladen af vejen. Lad ikke vand pool, men sikre, at hver tomme af vejen har været vandes. Tillad overfladen tørre i fire timer før gå på den. Ikke køre på overfladen til en dag.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, handsker og en maske, når du arbejder med komprimator eller saw.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com