Hvordan man laver en bruser med en Clawfoot badekar

January 5

Clawfoot badekar fremmane en gamle verdens charme mens tilbyder et sted at slappe af efter en lang og hård dag. Men der er øjeblikke, hvor der ikke er tid til en lang blød og kun bruser vil gøre. Du behøver ikke at opgive dit clawfoot badekar til at tage et bad. Konvertering kits er tilgængelige, således at du kan bade eller brusebad. En handy boligejer kan installere en af disse kits på en dag med et par fælles husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Drej den vandforsyningen. Der kan være shut-off ventiler i væggen bag karret, hvis du har væggen adgang. Hvis ikke, slukke de vigtigste vandforsyning til huset. Denne ventil er normalt findes i et bryggers eller kælder. Åbn de varme og kolde ventiler på vandhane til afløb det resterende vand fra rørene.

•Fjern den gamle hane. Løsne vand, linier med skruenøgle og løsne møtrikkerne, der holder vandhanen på plads. Udfør for at fjerne disse nødder i hånden. Løft den gamle hane ud og sæt den til side. Sæt den nye hane på plads og stram den ned med de nye nødder i sættet. Vedhæfte vandledninger.

•Sæt bruser riser i toppen af vandhanen. Dette rør feeds vand til brusehoved. Hvis din kit leveres med flere sektioner af rør, wrap Teflon tape på enderne af røret, når du lægger dem sammen.

•Sæt væg våbenskjold, eller beslag til et kortere stykke af slanger til væg tandbøjle. Ene ende af dette rør skruer ind i bagsiden af bruser riser stik og anden enden er fastgjort til væggen. Fastgør afdækningen til væggen med skruer, der følger med sættet...

•Build en oval eller rektangulær brusevæg. Normalt to halv oval eller halv rektangulære stykker af slangen udgør kabinettet. Dette er, hvad bruseforhænget vil hænge fra. Ene ende af hvert halvår er knyttet til brusebad riser stik, mens de andre to ender er forbundet til bruser kabinet stik. Når montering til kabinettet stik, Sørg for, at åbningen til loft skinne peger, vil ellers du nødt til at tage det fra hinanden og gentage det.

•Sæt et kort stykke af slanger til bruser kabinet stik. Placer en anden våbenskjold på anden enden, så Skru afdækningen til loftet med de medfølgende skruer.

•Sno Teflon tape rundt om røret hvor brusehoved lægger. Skrue brusehovedet på røret, indtil det er stramt. Pas på ikke at overspænde brusehoved.

•Drej vandet igen. Køre bruseren og Kontrollér for utætheder. Hænge badeforhæng på kabinettet slangen.

Tips & advarsler

  • Håndholdt bruser enheder er også tilgængelige for clawfoot bøtter. Disse hvile på vandhanen og afhængige af brugeren til at holde dem høje nok til brug.
  • Hvis det er svært at slå vandet fra på husets vigtigste, spray området med en gennemtrængende spray. Lad denne sidde på ventilen for et par minutter, så prøv det igen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com