Hvordan man laver en bryllup Arch fra PVC-rør

March 19

Et bryllup arch findes ofte over alter ved et bryllup. Det er dekoreret med blomster og bruden og gommen vil stå nedenunder. Disse buer er knyttet til en væg på hver side og kan foretages af mange forskellige materialer. En måde at gøre buen er med PVC rør. Tynd PVC rør er tynd og fleksibel nok til at bøje ind i en bue og virker fantastisk til at holde blomster og andre designs.

Instruktioner

•Mark det sted, hvor der installeres PVC-rør på væggen. Tegn et lille mærke på hver side med en sort tusch, så det er klart synlige. Dette er, hvor de beslag, der vil holde PVC-rør vil blive fastgjort til væggen.

•Køre den et målebånd fra én mark til den anden for at bestemme, hvor meget røret vil være behov for installation. Post måling. Hold et stykke halv-tomme PVC rør op på den ønskede placering. Har en hjælper holde ene ende og du holder den anden. Bøje det til den ønskede arch og markere røret, hvis det skal være skåret til størrelse.

•Klippe off den overskydende PVC rør med en hack så. Hold røret på plads med din ikke-dominerende hånd, så det ikke flytte, og Flyt hack så frem og tilbage over mærket med din dominerende hånd indtil stykket er blevet skåret ned til den rigtige størrelse.

•Indstil op en halv-tomme rør strop på den første markante placering og skru den på plads gennem de forborede huller med en boremaskine og gipsvæg skruer. Gentag processen for rør strop på anden siden. Dette er, hvor PVC rør skal sidde så det kan knytte til væggen.

•Indstil PVC rør i rør strop på hver side. Bøje det i form af en bue og skub helt til at fastgøre den på plads til PVC stropper. Dekorere PVC-rør med blomster og andre dekorationer, som du ønsker. Tape blomster på plads med klare tape, så det ikke er så let synlige.

Tips & advarsler

  • Halv-tomme PVC rør er bedst at bruge på grund af den fleksibilitet til at bøje ind i form af en bue. Tykkere PVC rør vil ikke bøje så godt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com