Hvordan man laver en California King hovedgærde fastgjort til væggen

April 18

Hvordan man laver en California King hovedgærde fastgjort til væggen

En California king hovedgærde kan passe en California kingsize-seng, som er længere end standard konger og måler ca 72 inches lang og 84 inches lang. Dermed hovedgærde er altid 72 inches lang og kan være så højt som 48-60 inches. Vedhæfter en California king hovedgærdet på væggen er en klog idé, da det hjælper med at stabilisere det og forhindrer headboard ryster eller knirkende når du læner dig mod det.

Instruktioner

•Measure højden på din California king hovedgærde. Opdele højden af to. Dette er din halvvejs.

•Mark måling af din halvvejs på væggen ved sengen med et stykke kridt af tegning en vandret linje hele vejen på tværs. Køre en studfinder over væggen og mark hvor knopperne er ved at tegne aksemærker på toppen af din vandret streg.

•Drill i den nederste del af en flush mount langs din vandret linje, hvor dine hankatte er. Ideelt set bør der studs hver 12 inches eller så og dermed skal du bruge omkring seks af de nederste dele af din flush mounts.

•Drej over din California King hovedgærde. Bore i den øverste del af din flush mounts langs midten af hovedgærde, installere dem 12 inches fra hinanden eller dog langt fra hinanden numsen mounts er.

•Pick op dit hovedgærde og skub det på væggen, lytte til toppen og bunden flush mounts interlock og holde hovedgærdet konstant.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com