Hvordan man laver en Calla Lily lampe skygge

March 31

Hvordan man laver en Calla Lily lampe skygge

Hvis du leder efter en blød og feminin lampeskærm, der har en håndlavede touch, gøre en til at ligne en lang, slank calla lily. Sin ultimative form afhænger base skyggen du bruger, og hvordan du skære og bøje materiale til at ligne kronblade.

Instruktioner

•Få en rørformet lampe nuance, der blusser eller udvider lidt i bunden. Denne figur er nødvendige for en ægte calla lily lampeskærm. Bruge en smal rørformede skygge, hvis du ikke kan finde den rigtige form.

•Study et billede af en calla lily og lamper inspireret af blomsten. Bemærk, at blomstre dikkedarer ud lidt på den kronblad kanter og kan blusse ud lidt, men forbliver relativt lukket og overlappede.

•Draw "s" og "u" kurver i bunden af din lampeskærm til at markere hvor man kan skære lily kronblade. Varierer dybden af kurver lidt samt bredde til et naturligt look.

•Klippe kurver ud af skyggen. Gøre nogen justering nedskæringer for detaljer.

Anslag dysefastgørelsen bøje lampeskærm, hvis det ikke flæse eller udvide udad, ved hjælp af dine hænder. Formbarhed afhænger skygge materiale. Bøj kanterne lidt udad, så kronblade flip ud bare en smule.

•Paint skyggen din ønskede farve. Calla liljer er almindeligvis hvide eller gule, gennem de kommer i en vifte af nuancer. Bruge en lysere eller gennemskinnelig glasur, så lyset bliver stadig skinne igennem.

Tips & advarsler

  • Gøre din lampeskærm smallere at efterligne den lange, slanke figur af en calla lily. Skar skyggen fra bunden ring til toppen. Fjerne den ønskede mængde af skygge materiale med en saks eller en kniv, og igen lime cut enderne for et slankere skygge.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com