Hvordan man laver en Centerpiece brug af bobleplast, glød pinde og vand

February 13

Hvordan man laver en Centerpiece brug af bobleplast, glød pinde og vand

I stedet for almindeligt, almindelige stearinlys, kan du oprette en brugerdefineret omdrejningspunktet for enhver ferie fest med lidt mere end bobleplast, glød pinde og en stor vase med vand. Røde og grønne glød pinde vil give en festlig valg for en jul fest, mens rød, hvid og blå glød pinde vil give en tabel et patriotisk glød på Independence Day. Med glød pinde på plads, kan du tilføje dit valg af små flydende ornamenter til vandet til at oprette den ønskede effekt for centerpiece.

Instruktioner

•Sæt et par tændt glød pinde vandret på bunden af en vase. Hvis glød pinde er bøjelig, bøje dem til at passe langs diameter af vase og fit en inde i den anden, som hvis du vil oprette linjerne på en dartskive.

•Lightly pack nogle bobleplast over glød pinde i vasen. Bobleplast bør dække glød pinde nok til, at kun deres lys er synlig fra uden for vasen. Brug så meget bobleplast som du ønsker at opnå den ønskede effekt.

•Fyld vase tre fjerdedele fuld af vand. Hvis du ønsker at tilføje nogle flydende ornamenter til vand, som blomsterblade eller en buket blomster, tilføje dem nu. Lyset fra glød pinde vil skinne lige nok til at fremhæve objekterne i glasset og skabe en mindeværdig og elegante centerpiece.

Tips & advarsler

  • Eksperimentere med brug af glød pinde og bobleplast i vasen. For eksempel, i stedet for at placere de tændte glød pinde langs bunden af vasen som en "spotlight-effekt", placere bobleplast i vasen først og derefter putte glød pinde lodret inde wrap. Dette vil skabe en helt anden effekt for din centerpiece.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com