Hvordan man laver en Centerpiece brug af kunstige frugter

June 19

Hvordan man laver en Centerpiece brug af kunstige frugter

Kunstige frugt, gør udformet af voks, ler eller plast, eller hugget ud af træ, en farverige centerpiece, der plejer henfald eller få spist som den ægte vare. Velplejet-for kunstige frugt vil vare i årevis, og du kan bruge det i en række forskellige måder at går ud over de traditionelle frugtkurv i midten af bordet. Tilbehør og uventede ordninger vil gøre dine kunstige frugt centerpiece skiller sig ud.

Instruktioner

•Polish frugt til at gøre det glød. Brug møbler voks til træ frugt. For plastik frugt, bruge voks og for keramiske frugt, polere det med en dråbe af vegetabilsk olie, som hjælper også udfylde ridser.

•Vælg en container til dit centerpiece. Traditionelle skåle og kurve fungerer godt, eller prøve det uventede, såsom en sølv isspand, en ler blomsterkrukke eller et barns legetøj dump truck. Rengøre beholderen godt.

•Kombiner frugt med andre objekter, såsom blade eller stedsegrønne grene, silke blomster og endda fjer. Udseendet af en bountiful høst, tilføje udbælgede nødder til mix. Pelsfor frugt og andre objekter løst i en skål, kurv, pot eller sengen af dump truck. Trail ivy, blade eller klaser af druer over siderne.

•Hold det simpelt med en slags frugt, som en vase fuld af skinnende citroner eller en kurv af poleret æbler. Du kan også skifte en linje af frugt og votive lys på en lang, spejlede bakke.

•Kontrollér en topiary ved at indsætte floral picks i din frugt og stikning frugten i en Styrofoam kegle. Vind silke ivy omkring og mellem frugt til at udfylde huller og skjule Styrofoam.

Tips & advarsler

  • Kombiner ægte og kunstige frugt i et arrangement.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com