Hvordan man laver en cirkel formet Rag tæppe

March 27

Hvordan man laver en cirkel formet Rag tæppe

Gør en cirkel formet klud tæppe er kun lidt mere udfordrende end at gøre en rektangulær eller kvadratisk. Med tilføjelsen af et stof kantning til støtte for figuren, kan du have en langvarig cirkulære rag tæppe til at nyde.

Instruktioner

•Klippe et torv i tæppe mesh opbakning stof den størrelse du ønsker din færdige cirkel formet klud tæppe. Fold brik i kvarte. Binde modsatte ender af en kort streng til en opslagsnål og stof markør. Sætte pin på folden af opbakning stoffet, der er i midten af det hele stykke. Træk pennen ud til slutningen af strengen og markere en bue på stoffet. Skær på denne linje for at oprette en stor kreds af tæppe mesh opbakning.

•Klippe en længde af bias tape længe nok for at omringe stykke af tæppe mesh opbakning og sy det sikkert langs hele omkredsen. Dette vil hjælpe stoppe tæppe fra kommer fra hinanden i kanterne og også skabe en pænere kant. Det vil for det meste skjult af strimler af stof, som hænger over kanten når tæppet er færdigt.

•Klippe stoffet scraps i strimler ikke mere end en tomme lang og fire inches lang. For de bedste resultater, bruge bomuld eller uld stof. Den størrelse, du skære stoffet strimler vil afhænge af hvor dybt du ønsker tæppet bunke, stof tykkelsen og størrelsen af hullerne i gulvtæppet mesh opbakning, som du har købt.

•Klap hver klud strimler i halvdelen og skub den loopes ende ned gennem rag tæppe opbakning, at holde snittet slutter på toppen af jute. Bringe sløjfen op igen på den modsatte side af en af "X" dannet af tæppe mesh tråde. Løkke både skær enderne gennem stof løkken og træk knuden LUN. Fortsæt denne proces indtil hele rag tæppe er færdig.

•Lay rag tæppe fladt på gulvet eller en tabel. Bruge skarpe saks til klip yderkanten af stof strimler så figuren cirkel er veldefineret. De skal blot dække bias tape bindende. Din cirkel formet klud tæppe er nu færdig og klar til accent dit hjem decor.

Tips & advarsler

  • Blande aldrig stof typer eller vil du have en klumpet tæppe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com