Hvordan man laver en Clawfoot badekar bruser kabinet

November 26

Hvordan man laver en Clawfoot badekar bruser kabinet

Elegancen af en clawfoot badekar låner et vintage look til et badeværelse. Stor, dyb, fritstående badekar, clawfoots er ideel til lange, varme opsuger. Der er en pris for luksus, men: manglende evne til at tage et hurtigt brusebad. Sure, kan du tilføje en bruser enhed til dit badeværelse--hvis du har pladsen - men det vil ødelægge antikke udseendet af dit badekar. Du kan også købe en clawfoot badekar brusevæg--men generelt til en høj pris-- og dechifrere vejledningen. I stedet oprette dine egne brugerdefinerede clawfoot badekar bruser kabinet for mindre og passer det til din smag.

Instruktioner

•Measure længden af clawfoot-karret fra den yderste kant til den modsatte ydre kant. Find badekar bredde på samme måde. Tilføje omkring en tomme til enten dimension. Hvis brusevæg er for snæver tilskynder det badeforhæng til at klamre sig til dig under en bruser. Bygge det lidt større kabinet og trække bruseforhænget mod og ind i karret under bruseren hjælper med at modvirke klamrer sig.

•Klippe to stykker 1-tommer PVC VVS rør til længden af karret. Opret to ekstra stykker måle bredden af karret.

•Fit PVC sektioner sammen, ved hjælp af PVC albuer mellem hver røret i en rektangulær eller let oval form. Bruge 90-graders albuer til at oprette et rektangel og erstatte en 45-graders albue for at skabe en mere afrundet design. Klæb hver stykke sammen med PVC lim hvis det ønskes, efter fabrikantens anvisninger. Det er ikke strengt nødvendige, da hvis rørene er skubbet sammen stramt de skulle falde fra hinanden let.

•Sæt kroge af dit valg i loftet direkte over bruseren. Nøje overveje placeringen. Den nemmeste måde at finde, hvor hver krog lægger er at droppe en streng, plumbob eller lineal fra loftet ned til gulvet og flytte den efter behov, indtil det er 1 tommer væk fra karret kant. Markere ét sted ad gangen, hængende brusebad kabinettet, som du går, for at forhindre unøjagtigheder.

•Kontroller hver krog i loftet, ved hjælp af et anker, hvis loftet mangler spær eller strøer i placeringen. Loop en længde på kæde ned fra krogen, omkring PVC brusebad ramme, og sikre at krogen med den frie ende. Arbejde rundt om karret, holde rammen, mens du arbejder. Den nøjagtige placering og afstanden afhænger af dine præferencer og behov. En krog i hvert hjørne fungerer godt, men i betragtning af forskellene mellem fastgørelsespunkter, en anden design kan arbejde bedre for dig.

Hæng et badeforhæng fra PVC-rør, indsætte bruser ring kroge i gardinet og omkranser rør med kroge. Bruge en separat gardin pr. side af karret, at vælge et gardin længe nok til at nå flere inches i karret og bred nok til at dække siden med flere inches ekstra. Alternativt kan du bruge en specialitet clawfoot tub kabinet badeforhæng, som måler omkredsen af kabinettet - en kombination af hver side længde-- plus 10 til 15 inches ekstra for fylde.

•Arrange gardin omkring badekar som ønsket. En ubrudt gardin skal være installeret, så ikke vil tre af siderne glider frem og tilbage; krog og kæde vil opfylde rør mellem badeforhæng kroge forhindrer bevægelse. Den sidste side, vender siden af karret du ønsker at indtaste, vil glide frit, da det har en fri ende.

•Installer bruser selve den vedhæftede fil efter produktet anvisninger. Bruge en håndholdt brusehoved, der glider over badekar vandhane eller installere en permanent bruser vedhæftet fil. Enten valget vil vedhæfte og hænge nemt fra bruser kabinet rør.

Tips & advarsler

  • Overveje at vedlægge magneter til badeforhæng til at forsegle individuelle paneler sammen eller, endnu bedre, gøre smalle strimler af gardin og slå bro over hullerne med snaps eller gardin kroge. Andre erstatninger omfatter brug af galvaniseret stålrør, messing VVS rør eller træ dyvler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com