Hvordan man laver en Clay Water Fountain

March 20

Dine kunstneriske talent og kreativitet får en chance for at skinne med dette projekt. At gøre en vand springvand ud af ler i en aktivitet, som både børn og voksne kan nyde.

Instruktioner

•Begin ved hjælp af ler til at danne det store bassin. Dette er den Dam, hvor vand fra springvandet vil indsamle. Kontroller, at du gøre det bredt nok til også at omfatte et afsnit for små vand springvand pumpe, som vi vil skjule senere, samt en dekorativ skål, der vil vise. Det bør også være dybt nok til at tillade pumpen til at være fuldt neddykket.

•Opret en dome formet ud af ler, der er åben i ryggen med en stor nok plads til nemt installere pumpen. Kuplen skulle tillægger ordet og støber til siderne af bassinet. Brug din ler værktøjer til form huller i kuplen så vandet kan passere let fra forsiden til bagsiden af bassinet.

•Nu for den kreative del. Ved hjælp af ler, oprette detaljerne i springvandet du ønsker. Du kan oprette en statuette, hvorfra vandet vil flyde. Du kan oprette niveauer var vandet vil ryste fra den ene til næste, som det falder mod bassinet. Du kan oprette eller tilføje dekorative stykker eller tal at sidde rundt i kanten af din springvand. Kontroller, at du opretter et sted på toppen af springvand hvor vandet kommer fra.

•Fire ler. De fleste keramiske butikker vil gøre dette for dig mod et mindre gebyr. Glasur springvandet og derefter har det glasur-fyret. Igen, dit lokale keramik shop kan hjælpe dig med dette.

•Installer vandpumpe bag kuplen. Sæt enden af røret til det sted, der er designet til at have vandet opstår. Caulk det på plads. Tillad caulking tid til at tørre.

•Fyld bassinet med vand. Stik i pumpen. Tilsættes mere vand efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com