Hvordan man laver en Cockatiel bruser aborre

October 26

Cockatiels er små og energiske papegøjer, der elsker at tilbringe tid med deres menneskelige kammerater, selv i bruseren. Det arbejder ud pænt, som almindelig badning hjælper med at holde cockatiels sund og ren. Din cockatiel kan indtaste bruseren og bade på din skulder, selvom dette kan medføre ridser og fugleklatter på din krop. Et alternativ til at holde din cockatiel i bruseren er at give en bruser aborre, som din fugl kan bruge uden at du behøver at holde den. Bruser siddepinde kan købes i butikkerne, men du kan bygge din egen, nemt og billigt.

Instruktioner

•Sæt en 10-tommer stykke af PVC-rør til hvert udtag af én T fælles. Gentag denne proces med de andre T joint og stykker af 10-tommer PVC rør. Den tredje åbning på hver T fælles bør være peger opad. Dette skaber to separate T segmenter.

•Sæt en 1-tommer albueleddet til hver ende af de to 20-tommer lange stykker 1-inch diameter PVC rør. Dette bruger hvert stykke af 1-inch diameter PVC skåret til 20-tommer længder samt alle fire 1-tommer albue leddene.

• Skub en af T segmenterne i en af albue leddene på en 20-tommer PVC segment. Skubbe de andre T segment i den resterende albueleddet på 20-tommer segmentet.

•Sæt den anden 20-tommer PVC segment til hver T-segment på deres albue leddene. Når du har knyttet dette stykke til resten, bør de kombinerede stykker oprette en firkantet base, med sider af 20-tommer PVC segmenter overfor hinanden og T segmenter overfor hinanden.

•Sæt en 40-tommer stykke PVC rør ind i åbningen på hver T joint på din base. Nu skal du have en firkantet base med to lange pæle strækker sig opad.

•Sæt en 1-inch til 1/2-inch albueleddet til toppen af hver stang, med åbninger af pole peger mod hinanden. Dette trin bruger dine resterende albue-led.

•Sæt 20-tommer lang, 1/2-inch diameter PVC rør ind i åbningerne i albue leddene. Dette skaber aborre for din cockatiel at sidde på i brusebad. Wrap denne brik med gaze indpakning til at give det mere greb, når din cockatiel actionfilmen på det i vandet.

•Kontrollér hvert fælles og forbindelsen på din nye brusebad aborre at sikre, at alt er tilsluttet tæt og korrekt. Hvis der er ingen fare for ethvert stykke popping ud af sted, er aborren klar til brug.

Tips & advarsler

  • Placer denne aborre ind under bruseren og lad din cockatiel til brusebad alene. Hvis du påtænker at brusebad sammen med din fugl, kan du gøre højden af aborre i samme højde som dine skuldre. Dette forhindrer din sprøjt cockatiel i ansigtet med dit brusebad vand samt at have cockatiel flyve til din skulder til at få en højere siddeanordninger spot.
  • Altid holde din cockatiel fra enhver sæbe eller shampoo, hvis du deler et brusebad med din fugl.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com