Hvordan man laver en College lejlighed ser romantisk

June 29

Giv en college lejlighed en romantisk stemning med den rigtige indretning. De fleste ejere af lejlighed forbyde lejere fra sømning huller i væggene, maleri lejligheden eller brændende stearinlys. Derudover mangler college studerende ofte ekstra penge til at investere i dyre dekorationer. Emner som plakater og flammeloes stearinlys koster ikke meget og kan oprette en effektiv stemning. For en romantisk look, bruge bløde farver som lavendel og bleg pink. Rød og hvid kan også bidrage til den romantiske fornemmelsen af lejligheden.

Instruktioner

•Sæt smide tæpper i de forskellige rum i lejligheden. Det er ligegyldigt, hvis rummet har tæppe eller ej. En blød kaste tæppe kan gøre et rum ser mere hjemligt og komfortable. Brug tykke tæpper, der er behagelig at ligge på. Hvis din lejlighed har et skylight i stuen, placere en komfortabel tæppe på gulvet under den. Du og en dato kan ligge på tæppet om natten og se stjernerne.

•Brug spray renere på væggene, hvor du ønsker at hænge plakater. Tørre vægge ren. Vente for dem at tørre (20 til 30 minutter).

•Spread plakater på en flad overflade, billede-side ned. Vælg plakater, der viser et romantisk scene eller elementer tilknyttet romance. Disse omfatter blomster, solnedgange, par og farvet design. Tryk på en nikkel-størrelse stykke af sticky tack på bagsiden af hvert hjørne af plakaten. Afhente plakaten og tryk den mod væggen. Tryk på sticky tack gennem plakaten til at overholde plakaten på plads. Gentag med alle plakater.

•Tag nogle pærer i lejligheden Belysningsarmaturer. Sætte soft-pink pærer i inventar. Brug ikke pink pærer i områder skal du lys, som omkring et skrivebord eller i køkkenet. Farvet belysning kan gøre studerer sværere at gøre og skabe øjet stamme.

•Indstil stearinlys retter og flammeloes stearinlys rundt i lejligheden. Placer dem på end tabeller, sofaborde og hylder. Hvis din udlejer forbyder tændte stearinlys, kan du sætte regelmæssig, duftende stearinlys i opvasken så længe du ikke lette dem. Romantiske dufte omfatter lavendel, lilla, rose, orchid, rav og vanille.

•Indstil op farvede wastebaskets eller stof kasser rundt i lejligheden for opbevaring. Stof kasser skabe en blødere look, men enhver farverige bin vil bidrage til at skabe en romantisk stemning. Hvis du konfigurerer en lavendel, klud Tøjvask bin i soveværelset, for eksempel, farven tilføjer til indretning, plus beholderen har et nyttigt formål.

Tips & advarsler

  • Ikke hænge plakater i direkte sollys. Sollyset svinder billedet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com