Hvordan man laver en Composter fra en 55 Gallon tønde tromle

January 24

Hvordan man laver en Composter fra en 55 Gallon tønde tromle

At have en nyttig, praktisk måde til kompost kan forvandle enhver person til potentielle grøn-thumbed gartner. Når din composter er let at komme til og bruge, er det mere sandsynligt, at du vil sætte det til god brug og planlægge din Spring garden. Med en 55 gallon drum, et par værktøjer og nogle viden er du på vej til at blive en composter og at lægge madrester til god brug.

Instruktioner

•Drill to huller i tønde halvvejs mellem top og bund. Disse huller skal være lige over hinanden og samme diameter som røret til give røret til at passere gennem.

•Drill mindre huller fordelt jævnt på hele tønden. Disse huller vil tillade luft i at kompost og undgå rådnende inde i tønden.

•Klippe to indhak i saw heste på halvvejs punkt på tværs af toppen. Disse hak vil være, hvor rørene vil hvile til at holde tønden. Hakkene skal være dybt nok til sikkert vugge enderne af røret.

•Kom rør gennem de to store huller i midten af tønden. Røret skal være lang nok til at passere gennem tønden og har stadig være lang nok til at vugge i hakkene i saw heste. Cap hver ende af røret med rør caps. Rør caps vil holde røret på plads på tværs af saw heste.

•Sæt tønden på saven heste ved at placere røret i hakkene på saven hest. Du skulle nu kunne spinde tønde i en cirkel. Denne bevægelse vil være din drejning kompost inde i tønden. Sikre låget på tønden og du er klar til at starte kompostering. For at flytte tønde og dump kompost kan du fjerne tønde fra saw heste, fjerne røret og rul det hvor du har brug at tømme den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com