Hvordan man laver en Cool Teen soveværelse med en køjeseng

November 30

Hvordan man laver en Cool Teen soveværelse med en køjeseng

Køjesenge er ideelle for teenagere, der deler et værelse, ofte har overnattende gæster eller vil frigøre gulvplads med et loft køjeseng. Rummet bør afspejle teen bosat der, og ikke ser eller føler som en køjeseng soveværelse for en lille knægt. Bruge farver, teksturer og tilbehør, at teen tænker er cool at skabe et rum, at han og hans venner vil ønsker at hænge ud og slappe af i.

Instruktioner

•Paint vægge til at oprette en baggrund for køjen seng og tilføje interesse for rummet. Neutrale farver, såsom beige, grå eller creme, arbejde for teenagere, der opdaterer deres indretning ofte. Lyse farver eller mønstre, såsom lime grøn og turkis striber, kan tilføje interesse og energi til rummet hvis teen ikke vil trætte af farver. En anden mulighed er at male en væg en fed eller mørke farve og den anden vægge en neutral farve.

•Arrange møbler så der er nok plads til sikkert komme til og fra den øverste køje. En høj hylde ved siden af sengen kan tjene som en natbord slags for den nederste og øverste køje. Placér en underholdningscenter eller kommode med et TV på væggen overfor sengen så teen kan komfortabelt Se TV fra sengen. Tilføje et par små stole eller opbevaring osmannerne at give ekstra siddepladser. Brug lyse farver eller funky mønstre, såsom leopard eller zebra print, der supplerer den teen style.

•Tilføj tekstiler i sjove farver, skøre mønstre eller usædvanlige teksturer. Sengetøj på de to køjer kan matche eller blot supplere hinanden. For eksempel bruge pink og hvid polka prikker på den øverste køje og lyserøde og lilla blomster på den anden, hvis teen kan lide begge mønstre. Nyhed pyntepuder og et luftigt tæppe kan afrunde tekstil.

Hæng kunst, indrammet plakater eller billederne på væggene. Lad din teenager lave collager af hendes venner eller ramme hendes illustrationer. Andre væg udsmykning kunne omfatte awards eller vinyl wall Mærkater med mønstre eller billeder teen kan lide.

•Accessorize værelse med elementer mener, din teenager er cool. Hvis han kan lide at indsamle tegneserier og actionfigurer, vise dem på en hylde. Bruge hans musikalske udstyr som indretning, hvis han er en musiker, som tilføjer til rummet og gør det nemt for ham at spille og lægge væk sit instrument. Tilføje kurve eller beholdere til organisering og lagring af ting på hylderne, under sengen og i skabet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com