Hvordan man laver en Counter højde tabellen fra en gammel dør

March 5

Hvis du er remodeling dit køkken, skal du overveje look samt tema og funktionalitet. Tilføje en slående accent til dit køkken med en Counter højde tabellen fremstillet af en gammel dør. En tabel som denne er både nemt og billigt at bygge. Du behøver ikke særlige værktøjer eller uddannelse. Døren giver en robust arbejde overflade mens fremmane en følelse af rustikke liv.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af døren i inches. Skær to længder af 2 x 4 for top tabelrude. Gøre dem samme længde som døren. Skær to flere længder, hver så længe som døren er bred, minus 4 inches.

•Skru lange stykker du skåret i de korte stykker, således at de danner en boks samme længde og bredde som døren. De korte stykker bør være på indersiden af de lange stykker, i enderne. Bruge to skruer for hvert fælles.

•Klippe fire 2 x 4's til en længde af 35 inches. Disse vil danne benene på bordet. Skær to længder af 1 af 6 planke til en længde svarende til bredden af døren minus 4 inches.

•Lay to ben ved siden af hinanden så at deres udvendige kanter er så langt fra hinanden som døren er bred, minus 4 inches. Skrue en af 1 af 6 længder du skåret i disse ben, ved hjælp af to skruer pr. ben. Sæt denne skinne 4 inches fra enderne af benene. Gentag proceduren med de andre par ben.

•Mark en linje 2 inches fra slutningen af bestyrelsens 2 af 6. Måle en vinkel på 45 grader fra denne linje kører diagonalt fra den ene side til den anden. Skære denne brik fra brættet. Du skulle nu have et stykke, som har en 6-tommers side, en 8-tommer side, en 2-tommers side og en diagonal linje, der forbinder den korteste og længste sider. Dette er en af de øverste ben seler. Gøre tre flere sådanne seler, identisk med først.

•Stick et par af ben i ene ende af bordpladen rammen. Forlade ender af benene, der har de cross seler længst væk fra rammen. Skrue benene på rammen med mindst to skruer.

•Sæt en af diagonal klammeparenteserne ved siden af et af benene, på den lange side. Skrue bandage på bordplade rammen med tre skruer. Skrue det til benet med tre skruer. Placere en skinne på andet ben på samme måde. Derefter vedhæfte og bered de andre par ben efter samme procedure.

•Klik forsamlingen over således at bordpladen rammen er på toppen. Indstille døren på toppen af rammen og skru den på plads, ved hjælp af mindst én skrue i hvert hjørne. Gælde uanset finish du gerne til det, ved hjælp af penslen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com