Hvordan man laver en dam vandfald for en plast Dam

February 17

Uanset om koi eller vandplanter, kan en baggård Dam være det perfekte supplement til at bringe en følelse af ro til din værftet. Installere et vandfald, og din Dam vil tage på en endnu større følelse af fred, giver hvid støj og smukke bevægelse til din baggård Dam. Ro kommer naturligvis ikke uden indsats. Tage frustration ud af installere et vandfald med disse enkle trin.

Instruktioner

•Tilføj ekstra sikkerhedslag til allerede eksisterende plastik foring. Plastik foring allerede prepped for din kunstige Dam kan være fint for rolige vande, men vil ikke blive som kan rumme op til en konstant strøm produceret af en kunstig vandfald. Husk masser af ekstra slæk på dette lag på den tiltænkte placering af dit vandfald.

•Sæt coping i midten og rundt i kanten af dammen. Coping kunne omfatte sand på pond's base, men skal bestå af tunge, flad klippe langs pond's kant. Ordentlig coping behøver ikke nødvendigvis at være mortared. Det har bare at være tung nok til at forblive stabil over lange perioder.

•Dig et lavvandet hul stort nok til at rumme din vandfald tank umiddelbart uden for randen af coping lagt omkring dammen. Hullet bør dimensionerne bredde og længde af vandfald tank, med lige nok dybde til at begrave vandfald tank op til linjen halvvejs.

•Sæt vandfald tank. Da du har lige gravet hullet er tilbøjelige til at være tæt på det eksterne pres fra dammen, holde en træplanke mod Dam side af hullet bliver gravet. Skub vandfaldet på plads langs denne planke, derefter fjerne bjælken. Sørg for output for vandfald tank vender mod dammen og at VVS hook-up er udsat på anden siden.

•Træk og tuck den ekstra liner i den snævre plads dannes når du fjerner den træplade. Dette skulle bringe liner til stramt fylde hele rummet nedenunder vandfald tank output.

•Build sten coping fra dammen til umiddelbart nedenunder vandfaldet. Stejlhed, som du opbygger stone's afgør det vandfald højde som det rumler i din dam.

•Installer skummer videre ned rand af dammen og skjule det med sten og vandplanter.

•Hook hulske til input til vandfald tank. Dette vil holde vandet cirkulerer, filtreret og klare. Dechlorinate vandet og du vil være klar til planter og fisk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com