Hvordan man laver en damp brystet

January 15

En damp bryst--også kendt som en damp boksen--er en tingest, der lader dig varme træ til at gøre det mere smidigt, hvorved du kan bøje det i forskellige former. Dette er især nyttigt, hvis du bygger et stykke møbel eller sige ribbenene af en kano eller kajak. En ting at huske på, som du samle din damp brystet er, at jo mere kompakt det er, jo mindre tid det vil tage for varmen at trænge igennem træ inde.

Instruktioner

•Klippe krydsfiner ned til din ønskede dimensioner. Samle krydsfiner af enten sømning eller skruning sider sammen for at danne en rektangulær kasse. Skær et hul i ene side at tillade damp i. Husk på at det skal være stort nok, så at når du glide et stykke træ inde, vil der være omkring 1 tomme åben plads på hver side af det stykke, så varmen at trænge ind på det fra alle retninger.

•Drill huller i siderne af brystet og dias i de udvidede wire bøjler, der skal fungere som understøtter for stykket træ. På den måde, hver side af træet vil blive lige så udsat for varme.

•Sæt madlavning pot på toppen camping komfuret og fylde den med vand. Næste, bore fire ben på siden af brystet med damp udluftning. Benene skal være høj nok til, at bunden af brystet er linet op med toppen af den madlavning pot. Placer stykket træ ind i brystet, på toppen af wire bøjle understøtter, og placere steam ventil åbning over for madlavning pot. Bruge en brændeovn i 800 watt til 1.200 watt rækkevidde, afhængigt af hvor meget damp du nødt til at generere.

•Fyld gryde med vand og tænde ovnen. Tidsforbruget til at opvarme i træ indtil det er bøjelig afhænger af træ du dampende.

Tips & advarsler

  • Altid bære handsker og Udsæt aldrig din hud til damp. Heller ikke glemme at slukke komfuret, når du er færdig. Også, kan det blive nødvendigt til tider at aflaste, der bygger inde i brystet, som du kan gøre ved boring flere små huller i toppen eller siderne af brystet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com