Hvordan man laver en DIY bordrundsav Outfeed stå

September 29

En bordrundsav outfeed stand vil komme i handy når skære langt lumber anvendes som støbning eller i færdige arbejde. Selv om standen kan bygges med en minimal indsats, vil det hjælpe dig med større hjem byggeprojekter. Ved at følge disse enkle trin, vil du være i stand til at contsruct en sav outfeed stå i en kort periode. Hvis du ikke allerede ejer en, skal du muligvis købe tunge saw tabel stande med ruller til pladskrævende tømmer.

Instruktioner

•Measure en 4-tommer af 4-tommer stykke krydsfiner og skære det. Måle og skære en 16-tommer af 16-tommer stykke krydsfiner så godt.

•Klippe 4-tommer af 4-tommer stykke krydsfiner i halv fra hjørne til hjørne; Brug en kridtstreg til at sikre et lige snit. Afmærke slots samme tykkelse som krydsfiner i begge trekanter på den øverste top på ét stykke og center nederst i anden brik. Gøre mærkning, halvvejs i trekanten; skåret ud disse slots. For at danne en base, tage disse to stykker krydsfiner og sætte dem sammen for at skabe et "x" med et peak på toppen.

•Measure en 2 af 4 board til højden af din bordrundsav og minus 3 1/2 inches fra det. Skære bord med en sav; Dette er indlæg som vil du søm din "x"-formet krydsfiner base. Hvis du ønsker at gøre "x" base mere robuste, du kan tilføje 12 til 16 - tommer lodret blokke til hver side af bunden og søm det.; Brug 6-8 "penny negle", så du ikke splitte blokke.

•Klippe en anden 2 af 4 bord til bredden af standeren. Halveret 16-tommer af 16-tommer stykke krydsfiner, ved hjælp af et hjørne til hjørne snit; Brug denne afstivning til at slutte i top 2 ny 4 bestyrelsen til at indlægget 2 af 4. Nail trekanten krydsfiner med toppene vender nedad og så der kun tre inches holde op forbi post. Næste, sætte 2 af 4 bestyrelse i mellem 3-tommer læberne, som stikker fra stillingen; negle det center til stillingen. Nail alt sammen ved hjælp af 6-8 "penny" negle.

•Klippe en lille vinkel i top 2 af 4 bestyrelsen, således at det vil være nemmere at skubbe tømmer over standeren. Konstruere flere stande, hvis nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com