Hvordan man laver en dobbelt kedel derhjemme

August 1

Dobbelt kedel gryder varme ingredienser indirekte. De bruges typisk i køkkenet til at smelte chokolade eller at kombinere custards, men de bruges også i craft-projekter til at smelte sæbe og stearinlys. I stedet for at købe en dobbelt kedel, kan du lave din egen derhjemme med Potter i dit køkken. Dette vil sikre at du ikke koge eller Smelt ingredienserne over direkte varme og det vil spare dig penge, fordi du ikke vil have til at købe en kommerciel dobbelt kedel.

Instruktioner

•Locate to gryder, som du ikke bruger ofte. Du skal bruge en stor gryde og en mindre pulje til at oprette en dobbelt kedel. En pot bliver nødt til at sidde inde i anden gryden.

•Tilføj 1-2 inches vand til en større potte. Der skal være mindst 1 tomme af koldt vand i bunden af den mindre pot.

•Sæt den mindre pot inde den større potte. Læg de ingredienser, at du skal smelte eller varme i den lille gryde. Placer dobbelt kedel på komfuret top over medium-lav varme at forhindre vandet fra kogende.

•Stir ingredienser i lille pot, og altid være opmærksomme, således at ingredienserne ikke svide eller fange i brand. Reducere eller øge varme på dobbelt kedel som nødvendigt for at opnå den ønskede temperatur. Kan du helt deaktivere varmen på dobbelt kedel til at forhindre brændende ingredienser som mælk eller chokolade, men du kan også ønsker at øge temperaturen når smelter voks eller sæber.

•Tag ingredienser fra dobbelt kedel når de smelter eller opvarmes grundigt. Altid bruge et termometer til at regulere temperaturen.

Tips & advarsler

  • Altid vide, hvordan at smelte eller varme ingredienser i en dobbelt kedel før du placerer dem i dobbelt kedel. Nogle ingredienser kræver, at du venter med at tilføje de mindre pot efter vand varmer at forhindre damp, og andre ingredienser kræver, at du lader vandet koge til Smelt ingredienserne grundigt. Forskning ingredienserne til at finde ud af, hvordan man korrekt varme/Smelt dem i en dobbelt kedel.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com