Hvordan man laver en drejning kompost Bin

May 22

En af glæderne ved havearbejde at lave din egen kompost og pleje haven. Mens en composter sidder off side det meste af tiden, er det en af de have opgaver, der kræver næsten daglige opmærksomhed. Kompostering har været rundt i temmelig lang tid og moderne ideer og strategier giver mulighed for hurtigere ekspeditionstid og lettere drejning. Med en drejning kompost bin, er skovl arbejde taget ud af rotation proces, lindre din tilbage og betydeligt skære tid til opgaven.

Instruktioner

•Klippe en åbning i midten af tønde ca 16 inches firkantet. Brug en skruetrækker og hammer, oprette et hængsel ved stansning et hul i to tilstødende hjørner af pladsen, der var skåret ud og tønden. Blonder gennem din 12-tommer stykke læder cording og sikre hængsel med en knude.

•Punch en ekstra hul i composter døren nær centrum af den modsatte kant fra hængslerne og én på linje med dette hul på kroppen af tønden. 20-tommer pyntesnore gennem en streng men ikke knude pyntesnore for at lukke den. Dette vil være både din håndtag for døren og låsen til at holde composter lukket mens drejning. En standard slips bør holde tingene i orden uden at være umuligt at åbne når du tilføjer køkken scraps.

• Opret et par beluftning huller langs siderne af composter at give mulighed for god luftgennemstrømning, som holder odors nede. Fire blyant-størrelse huller på de ydre kanter af hver ende bør være tilstrækkelige og giver mulighed for kompost "te" at flygte.

•Sæt din aske blokke på niveau jorden i et område, forholdsvis tæt på dit hus og din have. Indstille blokke i et rektangulært mønster for at være LUN mod composter i hver ende og bagside kanter. Sted composter mellem blokkene.

•Kontrollér et mærke på siden af composter med en permanent markør eller udendørs maling og bruge dette til at tælle antallet af sving. Hvis du vil aktivere, fjerne aske blokke fra forsiden af composter og rulle tønden væk fra stedet, at det er i. Holde rotation i en lige linje. Du behøver ikke at gå videre til at ryste din kompost. Når du er færdig, rulle tønde tilbage til cinderblocks og erstatte de front blokke.

•Drej kompost af helt roterende tønde, tre til fem gange rundt. Dette kan gøres dagligt for hurtig kompost eller ugentligt til en mindre presserende tilgang. Når composter skal dreje, Sørg for at rotere døren tilbage til en praktisk position, når du er færdig.

•Hver gang du tømme din kompost, flip composter at holde snavs fra afregning eller at sidde fast til bunden overfladen. Du aldrig brug for at "rense" din composter, men ikke lade tingene blive klumpet ind i et hjørne enten.

Tips & advarsler

  • Gøre aktiviteten af dreje kompost og tilføjer at det en regelmæssig akkord. Jo mere du arbejder kompost, jo mere du vil kunne vide, hvor sundt det kommer. Intet er værre end at dreje kompost efter en uge og finde en mindre end behagelig lugt eller en rede af myrer koloniserer din "sorte guld." Når snor håndtaget på døren, knude i midten af den cording og bringe én streng gennem døren indefra. Træk knude til døren og derefter knude den anden side, sikring af den cording. Dette vil holde din pyntesnore falder i kompost. Når composter skal åbnes, vil håndtaget altid forblive med døren.
  • Aldrig tilføje kød, mælkeprodukter eller fecal sagen fra husdyr til composter. Dette holder den potentielle spredning af sygdomme og lugte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com