Hvordan man laver en Drop-bladet køkkenbord

September 15

En slip-blad tabel er en udvides bord, der kan bruges til en lille middag indsamling eller et større middagsselskab. Udvidelserne er ofte tilføjet af aftagelige stykker, som hænger på tabellens side ender. En slip-blad tabel kan være temmelig dyrt, når de købes i butikkerne, da det er en praktisk og funktionel tabel. Dog kan du opbygge et drop-blad bord til dit eget køkken eller spisestue med et par træbearbejdning forsyninger og værktøjer fra den lokale isenkræmmer.

Instruktioner

•Sæt tømmer ned på en flad overflade og brug blyant og målebånd til at tegne fire bordben, hver måling 30 inches af 2 inches med 2 inches. Skabe en yderligere to støttende stykker for tabellen, der måler 26 inches af 2 inches med 2 inches.

•Indstil krydsfiner stykke ned og bruge blyant og målebånd til at oprette bordpladen. Det skal måle 30 inches af 30 inches. Tegn de to ekstra bordplade vedhæftede filer, som bør hver måler 15 inches af 30 inches.

•Klippe ud af de ni træ stykker med en tabel så. Splinter og revner vises, så bruge sandpapir til at glatte sider og overflader af tømmer og krydsfiner. Maling eller pletten hvert stykke som ønsket med en pensel. Lad alle brikkerne tørre natten over.

•Sæt to understøttende stykker på deres 2-tommers side og gøre to mærker sprede 10 inches fra hinanden på hver af dem. Bore huller hele vejen igennem 2-tomme sider.

•Sæt et bordben på en flad overflade, så det står lige op i luften. Placere en af de støttende stykker på en flad overflade, så det er vinkelret på benet. Placer en anden bordben i den modsatte ende, så benet dækker afslutningen af det støttende stykke. Ser bør nu være en mekanisk U-form.

•Tilslut bordben til den støttende stykke ved at bore to af de 3 tommer lange skruer i tabellen ben, så skruerne udvide til de støttende stykke. Gør dette for både bordben. Skruerne skal være 1 tomme fra hinanden. Gentag proceduren for de andre to bordben og den anden støttende stykke.

•Sæt to ben strukturer på bagsiden af bordpladen. Line hver struktur op til de modsatte sider af tabel side, forlader 3-tomme rum i hver ende. Bore 2-1/4-inch-lange skruer gennem boret huller du har foretaget i de støttende stykker i trin 4. Brug skruetrækkeren til at knytte begge tabel ben strukturer til bagsiden af bordpladen.

•Sæt metal tabel skydere i mellem de støttende stykker fordelt ligeligt fra hinanden. Installere to skydere på hver side af bordpladen. Installere dem ved hjælp af metal tabel skyderen skruer, der fulgte færdigpakkede med skyderne.

•Installer to hængsler per vedhæftet fil stykke ved at placere dem på 30-tommers side mere end 10 inches fra hinanden. Hængslerne bør ikke forstyrre bordben eller metal skyderne, så brug tabellen som din guide. Vedhæfte hængslerne ved at skrue 1/4-inch skruer til fastgørelse stykker gennem hængslerne. Gentag dette trin på andre vedhæftet fil stykke med to hængsler.

•Line fastgørelse stykker op til bordpladen og installere anden enden af hængslerne til bordpladen. Brug 1/4-inch skruer og en skruetrækker. Flip tabel højre side op, når afsluttet. Test tabellen ved at hæve fastgørelse stykker og trække ud i metal skyderne for støtte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com