Hvordan man laver en dublet køkkenskab dør

November 5

Hvordan man laver en dublet køkkenskab dør

Opbygning af en dublet køkkenskab dør er en omkostningseffektiv alternativ til at udskifte din frysere helt. Hvis dit køkken frysere er i relativt god form, men dørene er beskadiget, bruge ikke penge på et helt nyt sæt af kabinetter. Alt hvad du behøver til at bygge en dublet skab dør er dimensionerne af den eksisterende dør og højre byggematerialer. Derefter, ved hjælp af den eksisterende dør som en skabelon, du kan konstruere en kopi af døren og installere det på din fryser.

Instruktioner

•Anvend en skruetrækker til at fjerne døren fra kabinettet ved at skrue hængslerne.

•Measure bredde, højde og tykkelse af kabinet døren ved hjælp af et målebånd. Optage disse målinger på et ark papir. Hvis forsiden af dit skab dør er dekoreret med træ trim, optage tykkelse af dør og trim som separate målinger.

•Klippe et stykke ufærdige træ til dimensionerne af det oprindelige skab dør ved hjælp af en rundsav. Hvis det er muligt, bruger den samme type af træ som den oprindelige kabinet døren og forsøge at matche tykkelse. Hvis du ikke kan fortælle, hvilken type af træ blev brugt til oprindelige kabinet døren, tage døren til din lokale hardware butik for at se, hvis fagfolk der kan identificere den for dig.

•Vælg en ufærdige træ trim så tæt på ens som muligt til trim anvendes på de oprindelige skabslåger. Hvis din oprindelige skabslåger ikke er indrammet med trim, springe dette trin.

•Klippe fire stykker af den træ trim--to til bredden af kabinettet og to til højden. Trim begge ender af hvert stykke træ med en 45-graders vinkel ved hjælp af en gering sav.

•Applicer en perle af træ lim på bagsiden af hvert stykke af trim. Arranger de fire stykker af trim på forsiden af den nye kabinet dør. De vinklede nedskæringer i begge ender af stykker af trim bør passe stramt sammen.

Uddelingen trim på plads ved at køre søm fra en sømpistol gennem trim ind i kabinettet døren.

•Fyld neglen huller med træ fyldstof og lad det tørre helt. Sand det tørrede træ fyldstof glat ved hjælp af fine korn sandpapir. Gå over resten af kabinet døren overfladen med sandpapir for at fjerne eventuelle mangler.

•Applicer tynde lag af træ pletten til det færdige kabinet dør ved hjælp af et paintbrush. Tør overskydende pletten mellem frakker med en ren klud. Fortsat anvendelse lag af pletten, indtil farven på din nye kabinet dør svarer til den oprindelige dør.

•Installer dine dublerede kabinet døren ved at knytte metal hængsler langs kanten af døren. Foranstaltning for at finde placeringen af hængsler på den oprindelige dør og installere hængslerne på den nye dør med det samme interval. Skru anden siden af hver enkelt hængsel i kabinet rammen til at fastgøre døren.

Tips & advarsler

  • Matchende plet på din dublerede kabinet dør med det i din oprindelige skab dør kan være svært. At vælge den rigtige pletten, tage din oprindelige dør til hardware butik med dig og bruge den som reference, når du vælger din pletten.
  • Altid slid beskyttende gear og motion forsigtighed når opererer elværktøj ligesom rundsav, gering sav og søm pistol.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com