Hvordan man laver en elektrisk dørklokken

July 14

Hvordan man laver en elektrisk dørklokken

At gøre en elektrisk doorbell er en forholdsvis nem projekt. Du skal bruge en trykknap, et batteri, en klokke og nogle wire. Alle disse ting kan købes i en Hobbyforretning. Der er endda kits du kan købe, der indeholder alle disse komponenter. Det er også muligt at lave en AC dørklokken, som fjerner batteriet, men introducerer andre problemer.

Instruktioner

•Vælg mellem vekselstrøm (AC) og jævnstrøm (DC) dørklokken. Forskellen er strømkilden. Hvis styrken kommer fra et batteri, er det en DC-kredsløb. Hvis strømkilden er huset ledninger, er det en AC circuit. Hvis du vælger AC, vil du har brug for en transformer for at udskifte batteriet.

•Decide hvor komponenterne, der vil gå, især bell og magt kilden. Du skal installere en lille hylde for dette. Klokken skulle gå et sted, hvor det kan høres. I nogle tilfælde kan du mere end én klokke, selv om det vil kræve mere magt og to steder, en for hver klokke.

•Understand kredsløb, hvordan man kan forbinde komponenterne. Dette kredsløb er en løkke, der har alle de komponenter, der er forbundet i en stor cirkel. Strømkilden, klokke og trykknappen kan tilsluttes overalt i løkken. Ledninger bør være så længe behov for at forbinde komponenter sammen.

•Drill et hul i nærheden af døren og installere knappen. Kører to ledninger fra dørklokken til stedet, hvor batteriet (eller transformator) og klokken er. Tilslut bell og strømkilden ind i løkken. Test det ud; intet system er helt installeret, indtil det er grundigt testet.

Tips & advarsler

  • Gøre en retssag installation af dørklokken på en skrot af træ. Det er en god idé at fuldende dette skridt før du prøver det på dit hus. Det er også en god idé at prøve bell ud---at se om det er højt nok---, før du installerer den. Hold altid dine kvitteringer, indtil du ser, hvis alle komponenterne vil arbejde.
  • Hvis du beslutter at bruge AC for at undgå batterier, skal du vide, at en transformer altid trækker aktuelle, selv når kredsløbet ikke er i brug. Du vil også nødt til at forbinde i husstandens el-forsyning, noget, som gøres bedst af en professionel.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com