Hvordan man laver en elektrisk Weed Trimmer holder længere

June 22

Hvordan man laver en elektrisk Weed Trimmer holder længere

En ukrudtsplante trimmer, eller en streng trimmer, er en gas-drevne håndholdte havearbejde enhed, der bruger en roterende stykke tyk plastik snor til at skære igennem græs og ukrudt. Weed pudsning er relativt dyre stykker udstyr, så det er vigtigt at passe godt på dem. Med korrekt vedligeholdelse, kan du forlænge levetiden på din weed trimmer og sikre, at det fungerer ordentligt hver gang du bruger det.

Instruktioner

•Brug værktøj til sit formål. Weed trimmere er primært designet til at skære igennem græs, ukrudt og små buske. Ikke bringe motoren ved at forsøge at skære gennem overdimensionerede børste eller træ med dit ukrudt trimmer. Læs din betjeningsvejledning nøje for at sikre, at du forstår kapaciteter af din specifikke maskine.

•Gennemfør regelmæssig vedligeholdelse af ukrudt trimmer komponenter. Kontrollere gearkasse ofte for at sikre at ukrudt trimmer har nok fedt. Ren off skærehovedet efter hver brug til at forhindre, at plante noget fra bygning. Erstat strengen skæring regelmæssigt for at sikre at du får den rette kraft med hvert snit.

•Maintain motoren. På samme måde, at din bil kræver periodiske tune-ups og udskiftning af dele, så gør dit ukrudt trimmer. Undersøg din lyddæmper og Udskift dit luftfilter regelmæssigt for at forhindre maskinen fra overophedning. Tjek din tændrør hvert par måneder og har planer om at erstatte dem en gang om året eller to.

•Udskift brændstof ofte. Når du bruger dit ukrudt trimmer, kun bringes i så meget brændstof, som du får brug for jobbet. Hvis der er overskydende brændstof, når du er færdig, dræne det fra din weed trimmer og opbevare det separat. Hvis du lader brændstof i din weed trimmer i lang tid, vil de lysere dele af benzin fordampe, efterlod de tungere komponenter. Disse komponenter er sværere at brænde og kan forårsage skader på ukrudt trimmer motor.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com