Hvordan man laver en Faux granit betongulv

October 16

Hvordan man laver en Faux granit betongulv

Skab look af poleret granit på din ydmyge betongulve. Gøre faux granit fliser eller en kontinuerlig, glat overflade. Granit findes i en bred vifte af jordfarver, nogle stribede med venerne i sort, brun eller hvid. Andre typer har et simpelt broget udseende, uden striber. En af disse kan genskabes på beton

Instruktioner

Forbered din beton

•Forbered din beton så primer og maling vil overholde den. Hvis det er nøgne, fjerne alle snavs og pletter med TSP (trinatriumphosphat) blandet med vand. Skrub med en stiv krat pensel, og etch det med saltsyre. Se ressourcer du kan finde flere oplysninger om disse kemikalier. Hvis din beton er forseglet eller malet, fjerne dem med en soja-gel remover designet til at arbejde på beton.

•Vælg baggrundsfarven og farve pletter du vil oprette udseendet af granit. Gode valg er sorte, grå, brun eller beige.

•Tape off sokler, dør jambs og andre områder, du ikke vil malingen til at gå. Anvende en frakke af primer designet til konkrete programmer. Valgmulighederne varierer fra akryl til epoxy. Primere vil hjælpe malingen til at klæbe bedre og vil også hjælpe din maling job at bære bedre over tid. Se ressourcer for flere oplysninger.

•Paint på base coat og lad det tørre. Hvis du vil oprette udseendet af granit plader eller fliser, maske ud store pladser på betongulv. Forlade båndet på plads, indtil du er færdig med alle dine maleri. Fjern tapen, før du anvender fugemasse i sidste trin.

•Pour en granit farvevalg i en maling bakke. Ising en havet svamp i vand, vride det ud og derefter ising det i malingen. Let anvende svamp på den malede overflade, uden at gnide. Det vil efterlade en plettet, eller broget udseende. Gentag denne proces, indtil gulvet er dækket med denne farve.

•Pour anden farve i en ren maling bakke. Gentag processen i trin 5, ved hjælp af et rent hav svamp. Dækker gulvet med denne farve og lad det tørre. Gentag dette med en tredjedel og endog en fjerde maling farve.

•Applicer en højglans sealer, såsom en vandbaseret polyurethan, at fuldføre udseendet af granit gulve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com