Hvordan man laver en Faux pejs med en bogreol

May 6

Hvordan man laver en Faux pejs med en bogreol

At gøre en smuk pejs ud af en reol er en fantastisk måde at tilføje drama til din bolig. Det giver også et omdrejningspunkt for en kedelig eller normal udseende værelse.

Arbejde med et stykke af møbler du allerede sparer penge og er en fantastisk måde at genbruge, hvad kan være endt i "der skal doneres" bunke.

Instruktioner

•Klart et arbejdsområde, der er åben og godt ventileret. Giv dig selv masser af plads til at arbejde på alle sider af bogreolen, som det ligger fladt. Hvis du beslutter at arbejde inde i dit hjem, bruge en gammel ark eller dråbe klud (som kan købes på ethvert hjem forbedring butik) til at beskytte dine gulve og det færdige produkt.

•Measure eksisterende bogreolen. Få dimensioner fra top til bund, side til side og front til tilbage. Det stykke, der er beskrevet her er 36 inches høj, 36 inches lang og 11 inches dyb, med fire hylder.

•Arbejds med bogreol på dråbe klud, fjerne alle hylder undtagen den øverste hylde, som din mantel. Nogle ældre bogreoler søm eller skruer kan være rustne eller svært at få et brækjern. Vær forsigtig, når du fjerner disse, som du ikke ønsker at skade de resterende træ. Du kan altid udfylde hullerne til skruer med træ kit, men du ønsker ikke det færdige produkt til at ligne schweizisk ost.

•Tilføj en backboard hvis din bogreol ikke har en allerede knyttet. For at gøre dette, skal du lægge bogreolen på dråbe klud, med forsiden af hylden. Sikre en ¼-tommer-tykke stykke krydsfiner, der matcher de højde og bredde målinger - i dette tilfælde 36 inches lang og 36 inches høj--til bagsiden af bogreolen. Dette sikrer strukturen for at holde det fra at opdele apart. Sikre backboard bruger ¾-tommer søm langs omkredsen, Sørg for, at neglene gå lige ind i rammen af hylden. Brug et søm hver tre til fire inches for styrke og stabilitet.

•Klippe tre stykker af dekorative støbning at ramme fronten. Bruge en tabel så hvis du har det (eller en hånd så hvis ikke), skåret side stykker af støbning i 45 graders vinkler for en pasform på de øverste hjørner; den nederste hjørner skal være skåret lige over. Siden stykkerne i dette eksempel skal være 36 inches længe på det højeste punkt af vinkel: stykke til højre skal vinkles med højdepunktet på højre, lav til venstre. Stykke til venstre skal have højdepunktet på venstre, lav til højre. Skåret en tredje stykke molding til 36 inches på den længste side med 45-graders vinkler i begge ender, så det passer stramt med side-stykker.

•Drej hylden over på ryggen, med forreste del af hylden op. Negle hver støbning stykker på siderne af rammen, med de længste sider er endda med stel i bogreolen. Placere et søm hver fire til fem inches, og sænk hver søm lidt. Ifølge Miriam-Webster.com, countersinking betyder "at sætte hovedet af (som en skrue) på eller under overfladen." At forsænke, bruge enten en spids mejsel eller et større søm og Placer den på toppen af søm, der netop er blevet hamret i. Tryk let for at skubbe negle lige lidt under overfladen af træet. Dette vil give pejsen en pæn, ren kant.

•Sæt den øverste molding langs den øverste hylde, så at det hviler i åbningen mellem de to side stykker, at skubbe det tæt på disse stykker. Dette skaber også en færdig kant langs mantel overflade. Igen, sikre og sænk negle hver fire til fem inches.

•DAB en lille smule af træ putty i hver af søm hullerne på forsiden af pejsen og lad det tørre i ca 30 minutter.

•Efter træ kit har tørret, bruge en nobel-korn sandpapir og sand forsigtigt over putty, indtil overfladen er glat og endda.

•Paint overfladen og interiør af pejsen. Standard latex væg maling vil fungere godt. Hvis du ønsker en mere stiliserede udseende, skal du bruge en høj-gloss emalje i sort til interiøret pejs og mørk chokolade på ydersiden. Ingen grund til at bruge høj-varme maling--din faux pejs vil ikke blive udsat for høj varme.

•Tag papiret opbakning fra den selvklæbende følte strimler og læg på den nederste kant af to side-stykker. Sørg for at trimme kanterne af filt-striben, så de ikke er synlige. Dette vil beskytte gulvet, som du vil flytte det rundt, eller hvis det ved et uheld bliver stødte.

•Indstil faux pejsen i dine valg og læg et udvalg af stearinlys på gulvet inde i det placering. Eller tilføje en pejs rist for at skabe en mere færdigt look.

Tips & advarsler

  • Brug lavt - eller no-VOC maling til at reducere eller eliminere skadelige malingen dampe. Disse kan findes på din lokale maling butik eller på big-box butikker som Home Depot og Lowe's.
  • Når du køber din støbning, gå med dine målinger i hånden således at du kan have tømmer værftet skære vinkler på deres professionelle udstyr. Dette vil gøre dit byggeprojekt, gå meget mere jævnt og let. Gør det samme for backboard nedskæringer.
  • Vær sikker på at lysene ikke sidder højre op ved siden af sider--de vil blister malingen og kunne sætte ild til træet.
  • Når du bruger stearinlys, altid være forsigtig omkring børn og dyr.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com