Hvordan man laver en fem Gallon spand vandlås

June 10

Fem-gallon spande kan konverteres til en vandfyldte fælde. Fælden kan bruges til at fange mus og andre små gnavere. En lille platform fører op til siden af spanden. En godbid er tilgængelig i en lille dåse. Gnavere hoppe på dåsen men falder i vandet, når kan begynder at spinde. Der er ingen måde for gnavere til at flygte så de drukner. Dumping spanden ud og genopfyldning gør det dagligt det genanvendelige.

Instruktioner

•Build en lille rampe ved hjælp af træ, hammer og søm. Gøre rampen ud af tynde stykker af træ som træ planker. Skær et hul ved hjælp af en stiksav ind i siden af spanden omkring tre fjerdedele af vejen op. Rampen skal ende i en lille platform, der går gennem hullet.

•Fyld spand om halvvejs med vand. Fylde den op højere giver gnaver en chance for at gribe ind på træ platform og undslippe.

•Throw solsikke frø på vandet. De solsikkefrø tjene som agn og kan skjule afspejling af vandet. Du kan også smide propper ned i vandet til at maskere refleksionen.

•Measure og mark kan den nøjagtige midten af hver ende af suppen. Dåsen skal være omkring 3 til 4 inches lang med et groft 2-tommers diameter. Dræne indholdet af kan gennem disse huller og skyl kan med vand. Hullerne skal være stor nok til at passe den træstiften stramt.

•Drill huller i siderne af spanden til stangen. Sørg for disse huller er på samme højde. De bør være stor nok til stangen kan dreje frit. Sørg for disse huller er om 1 tomme nedenfor hver side af indgangen til fælde. Skub stangen igennem et hul. Hold dåsen i spanden med den ene hånd og skub stangen gennem kan. Passe stangen igennem hullet på anden siden.

•Sæt peanut smør på den fjerneste ende af agn kan. Lad det natten over. Gnavere vil hoppe af dåsen. De vil enten gå glip af dåsen eller lander på det. Den gnaver hastighed vil forårsage kan spin på stangen. Spinning vil smide gnavere i vandet hvor de vil drukne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com