Hvordan man laver en feminin skab

January 25

Hvordan man laver en feminin skab

Hvis du er kræsen om organisation og interiør design i hele dit hjem, er der ingen grund til ikke at tage det et skridt videre - hele vejen til dit skab. Selv den mindste garderobe kan blive moderniseret for at gøre det attraktivt og opbevaring, og hvis du elsker hver plads i dit personlige domæne til at afspejle en feminin vibe, du vil være i stand til at trække, at off let med lidt tid og opmærksomhed for detaljer, der afspejler din unikke stil.

Instruktioner

•Tag alt fra skabet så du er i stand til at vurdere mængden plads, hvor du kan arbejde. Hvis du har indbygget hylder, tage dem ud så godt. Dit mål er at afgøre, om en omstrukturering af det indvendige rum er muligt at skabe et rum, der er effektive, organiserede og også attraktivt for øjet.

•Paint inde i skabet. Din idé om feminine kan være blød pink, hvid eller nogen af de farver, der i øjeblikket trendy. Lavendel og apple green kan være gode valg, men være forsigtig ikke at male indre af dit skab i en skygge at sammenstød med dit værelse farve. Glem ikke at genfremstille hylderne hvis du planlægger at returnere dem til skabet efter din makeover.

Hæng en attraktiv belysning fastholdelsesanordningen. Hvis du har mere fantasi end penge, kan du altid dække at pære med en lille papir lanterne cover (være sikker på ikke at berøre pæren) eller et loft sconce, der replikerer en Tiffany glas skat afdækket på en videresalg shop. Erstatte en skelettet snor eller kæde med bånd eller et dekorativt ledning. Tænke reb belysning--disse romantiske længder af lys kan belyse hele skabet flade med en varm glød.

•Purchase en nem at installere reoler system til dit skab fra enhver skab outfitter og oprette enhed så det arrangerer og huser alt fra foldet tøj til sko. Hvis dit budget strækker der langt, leje en tømrer til at gennemføre projektet. Når du har fuldført installationen, placere feminine, duftende reoler papir på alle flader.

•Bestil et sæt af satin-dækket bøjler til din garderobe. De er ikke så pebret som du tror og pakker af 10 er endda til rådighed fra nationale rabat og store kasse butikker. Ikke blot vil dine kjoler og toppe hænge smukt, men ved at erstatte alle de forkerte plast og metal bøjler, du vil tilføje instant kvindelighed til interiøret. Hvis din dørhåndtaget brug for et boost, erstatte det med en overpyntet nye.

Hæng en fuld størrelse spejl på indersiden af dit skab dør hvis det ligger i et område, der tillader dig at trække sig tilbage døren til væggen. Ellers, installere spejlet på ydersiden af døren - men ikke spilder den indvendige dør plads. Montere en serie af feminine dekorative kroge på dørens indvendige til at vise dine tørklæder, punge og kostume smykker og holde dem let inden for rækkevidde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com