Hvordan man laver en filt palmetræ

December 24

Gøre et rum føler tropiske ved at dekorere med lidt følte palmer. Eller bruge Palmer som del af en story board, hvis du er forælder eller underviser. Palmer er en af de enkleste træer til at tegne. Da palm tree tegning skal overføres for at følte, er der ingen grund til at sætte meget udførligt i det. I stedet koncentrere sig om den grundlæggende form af stammen og grene. Praksis tegning et par palmer på papir først, da det er billigere end filt.

Instruktioner

•Draw to lige linjer parallelt med hinanden, på et stykke papir. Afstand mellem de to linjer afhænger på hvor stor en filt palme du gør. Husk, en palme kuffert er forholdsvis smalle.

•Draw cirka otte til 10 linjer forlænge ud fra toppen af stammen. Linjerne swoop nede og få kortere mod midten og længere på siderne. Hver linje repræsenterer én palme-frond.

•Broaden palmeblade ved at tegne to linier på hver side af den oprindelige linje. Frond skal vises smallere hvor det kommer fra stammen, bredere mod midten, og så indsnævre igen nær spidsen. Da Palmen overføres til følte, er der ingen grund til at trække hver enkelt blad, bare frond som helhed.

•Klippe palm tree ud af papiret. Adskille stammen fra fronds. Placer trunk på et stykke brunt filt og fronds på et stykke grønt filt. Brug en stof markør til at spore omkring udskæring.

•Klippe stammen og fronds ud af filt stykker. Brug en mørk brun stof markør til at tegne små, lige linjer ned på længden af stammen. Brug en mørk grøn stof markør til at tegne tjavsede udseende blade på hvert blad. Der er ingen grund til at gå i detaljer, bare gøre små grønne linjer strækker sig fra midten af hvert blad til kanten.

•Sæt en dab af stof lim på den forreste overflade af stammen. Placer fronds oven på stof lim. Hvis du vil lave en kokospalmen, tegne to eller tre små cirkler for at angive kokosnødder. Placer en dab af stof lim på bagsiden af hver kokos og flok dem over midten af frond stykke.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com