Hvordan man laver en firkantet hul til en transport Bolt

November 4

Hvordan man laver en firkantet hul til en transport Bolt

Transport bolte har en firkantet skulder hvile under et glat, hvælvet hoved. Hvælvet hoved eliminerer snag punkter på den installerede fastener, og den firkantet skulder holder transport bolt på plads mens du strammer forbindelsen. For at holde transport bolt på plads, du har brug for en firkantet hul dimensioneret til at matche den firkantet skulder af transport bolt. At skabe et firkantet hul i materiale synes at være en vanskelig opgave, men én proces opretter et firkantet hul i almindelige materialer (metal, træ og plast) uden behov for dyre speciale værktøjer.

Instruktioner

•Measure bredde af en transport bolt firkantet skulder med et målebånd.

•Vælg en drill bit fra drill bit sæt, der er 1/16 tommer større end dimensionen af transport bolt firkantet skulder. For eksempel, ville en transport bolt med en 1/2-inch skulder kræve en 9/16-inch borehoved.

•Drill et hul ind i materialet med det valgte borehoved og 3/8-tommer bore motor.

Uddelingen 4,5-tommer, 60-grus stopgarn hjulet til 4,5-tommer vinkelsliber. Køre stopgarn spinderok langs udgangssiden af hullet til at fjerne efterladt af drill bit burr.

•Indstil bunden af en kombination pladsen på den ene side af materialet. Udvide kombination firkantede blade, indtil det møder en side det borede hul. Træk en syl langs ved udgangen af den kombination firkantede blad. Flytte kombination square og Gentag processen for at markere en lige linje på hver side af det borede hul, der danner en firkant.

•Skub en firkantet fil i det borede hul, justere et hjørne af fil med et hjørne af den markerede square og flytte filen op og ned mens pressionsmiddel mod den markerede hjørne. Stop arkivering når du når den markerede linje. Arbejde filen som beskrevet indtil alt materialet er fjernet fra inden for de markerede firkantet hul.

•Sæt en vogn bolt i det firkantede hul. Indtaster den firkantet skulder ikke hullet, udvide hullet med den firkantede fil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com