Hvordan man laver en fletning tæppe

October 23

Hvordan man laver en fletning tæppe

Braid tæpper, også kendt som rag tæpper eller colonial flettet tæpper, har været en elsket folkekunst i mange generationer. Selvom visuelt rigt udsmykkede, de er ikke svært at gøre, og med tiden og praksis, mange mønstre kan udformes. I moderne tid, har den måde, denne type af craft genbruger gammel klud tilføjet til sin appel. Disse tæpper, når korrekt opbygget, er fuldt reversibel, og meget holdbare. De vil stå op til mange års brug i hjemmet og stadig er let at rengøre og vedligeholde.

Instruktioner

•Gather stof fra en bred vifte af gamle tøj som bomuld, fløjlsbukser og denim i komplementære, men ikke nødvendigvis matchende farver.

•Klippe lange strimler omkring en tomme lang, fra stoffet. Rulle og sikre hver med garn eller kraftig snor.

•Tag tre strimler ad gangen og sy dem med tunge tråd øverst. Oprette lange fletninger af kontrasterende farve af sammenblanding af tråde sammen. Gøre flere lange fletninger, at sikre enderne af sy dem lukket.

•Thread en heavy-duty synål med stærk tråd. Tage en fletning og læg den fladt på et arbejde overflade. Gøre en flad spole med fletning, stoppe hver to sving eller så at sy mellem spoler i et zigzag mønster for at holde sting skjult. Dette vil også give dit tæppe at være reversible.

•Indstil hvor bredt du vil hver sektion af farve skal vises, stoppe med jævne mellemrum for at kontrollere dine fremskridt.

•Føj ny fletninger i kontrasterende farver at udvide tæppe, og sørg for at holde spolerne flade som du går.

•På slutningen af en længde på en fletning, overlapper slutningen af en ny fletning sikkert med tråd og fortsætte langs kanten af tæppet i en flad coil mønster at bringe tæppet til sin fulde størrelse, syning som du går.

•Finish dit tæppe af tilspidsede den sidste tomme eller to af de sidste fletning omhyggeligt med tråd og skjule den endelige knude mellem de sidste to spoler af tæppet.

Tips & advarsler

  • Nogle mennesker finder det nyttigt at sy tre strimler af stof sammen øverst, begynde at braid for omkring 5 eller 6 inches, så hænge fletning på toppen af en wire bøjle at placeres derefter på et dørhåndtag. Trækker stoffet tråde henslængt, de derefter fletning resten af længden, Fastgør det med syninger og ophæve fletning senere føjes til tæppet. Processen gentages indtil alle fletninger er afsluttet. Eksperiment for at se, hvad der virker bedst for dig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com