Hvordan man laver en fod osmanniske

April 29

Osmannerne kan bruges som både siddepladser og en afslappet overflade, såsom en bakke, men sorten squattest, osmanniske mund er egnet kun som en polstret skammel. Da foden osmannerne normalt kommer i ukomplicerede former såsom kvadrater eller rektangler, kan du nemt gøre dine egne DIY mund osmanniske med let at finde materialer. Da du vil oprette din egen mund osmanniske, kan du medtage ekstra funktionelle egenskaber såsom rullende hjul og flytbare dæmpning.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af en af dine puder, eller Bemærk dimensioner, hvis de var tilgængelige i butikken, du har købt dem. Du kan også tjekke butikkens hjemmeside, butik eller puder koder for dimensionerne. Se bort fra oplysninger om puder højde, som er irrelevante for dette projekt.

•Klippe din krydsfiner modsvarer dimensionerne længde og bredde af dine puder. Da puder vil hvile på toppen af krydsfiner, er det vigtigt, at dimensionerne passer. Sand glat enhver uslebne kanter fra skæring. Hvis du foretrækker ikke at skære krydsfiner dig selv, tage det til et hjem levering butik hvor de kan klippe det for dig mod et mindre gebyr.

•Paint din klip bord for at matche dine puder eller dække det med en lak, hvis du ikke ville hellere male. Tillad bestyrelsens overflader til helt tørt.

•Sæt din hjul mod hvert hjørne af bestyrelsen og mark placeringen af skruen huller med en blyant. Boring pilot huller ind de steder, du har markeret. Brug et borehoved, der er lidt mindre end diameteren af dine hjul medfølger skruer.

•Sæt hjul til den malede, forborede krydsfiner bestyrelsen ved hjælp af den hardware, der fulgte med dem. Flip bord på sine hjul.

•Sæt halvdelen af fire længder af skræl og stok hook-and-eye skruer langs hver af bestyrelsens kanter. Vedhæfte anden halvdelen af de klæbrige skruer til matchende kanterne på undersiden af en af din boks puder. Krog og øje fasteners vil hjælpe med at holde puder i at glide ud af bestyrelsen.

•Arrange dit gulv puder så at fastener-knyttet pude hviler fladt på brættet med pudens og bestyrelsens kanter møde. Fasteneren strimler vil greb til hinanden. Hvile de resterende pude eller puder på toppen med alle kanter matches. Hvis du ønsker en lav fod osmanniske, brug kun to puder, og øge som ønsket.

Tips & advarsler

  • Mens din nye DIY mund ottoman's hovedformål er en fodstøtte, kan du fjerne puder til at bruge som ekstra sæde hviler til en menneskemængde.
  • Købe hynder med aftageligt betræk, så du kan let vask stoffet.
  • Stof der dækker hver pude bør greb de andre stof puder kraftigt nok til at undgå for meget pude til pude glidende. De vil ikke holde, men hvis du bruger glatte stof som silke. Hvis glidende er et problem, brug krog og øje fastener strimler mellem hver pude lag.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com