Hvordan man laver en foret romerske Blind

April 1

En romersk nuance er et godt valg til et hjem med en enkel, men elegant stil, dejlig træ trim omkring vinduerne og et behov for at styre lys. Denne skygge stil er let at lave og billig, men det har en tendens til at se elegant. Ved foring skyggen, er det nemt at kontrollere mængden af lys, der kommer ind i rummet uden at bruge en enorm mængde på meget større forhæng til at opnå de samme resultater.

Instruktioner

•Measure bredde på vindue inde trim og beklædning. Klip en 1 af 1-tommer træ lægte til denne bredde på din bordrundsav. Installere træ lægte ved at skrue gennem træet ind i top undersiden af vinduet kabinettet ved hjælp af lange skruer og en skruetrækker. Skære krog og løkke tape bredde af lægte og tillægger den øverste forsiden af lægte (mod rummet) sticky krog side. Lægge den løkke del til senere.

•Klippe seks træ dyvler 1 1/4 tomme kortere end bredden af lægte. Cut stof og foring bredden af batten plus 2 inches. Måle højden af vinduet og tilføje 6 inches i højden af tøjet.

•Sæt de højre side af tøjet sammen, og sy en 1-tommer søm langs begge sider og bunden. Sy en anden søm langs bunden 1/4 tommer fra kanten. Skær den nederste hjørner med en 45-graders vinkel 1/4 tommer fra 1-tommer søm. Skub en træ dyvel ind i lommen på bunden af skyggen. Drej skygge højre side ud og jern sømmene.

•Klap toppen af skygge over mod den tilbage 1 tomme. PIN krog og løkke båndet øverst og sy den sløjfe side af båndet til skygge ved hjælp af en dobbelt søm. Foranstaltning 3 inches ned fra toppen i to steder, og mærke på liner. Tegne en vandret streg med en målestok på tværs af liner. Foranstaltning 4 inches fra bunden i to steder og trække en anden blyant linje.

•Measure afstanden mellem de to blyant linjer og kløft. Start ved at dividere med 3. Du et resultat mellem 6 og 8, som dette frembringer en god læg. For eksempel, hvis din måling er 27 inches og du dividere med 3, er dit resultat 9. Hvis du opdele 27 inches ved 4, er resultatet 6 3/4 tommer, hvilket er en god læg størrelse. Markere målinger langs bagsiden af skyggen og tegne streger for hver måling.

•Klippe romerske skygge rør tape bredde i skyggen. Tage din første cut rør tape og line det op med de uslebne tape. Linje op de plastik ringe, således at båndene er identiske. Skære en identisk rør tape for hver vandret linje. Sy den romerske skygge rør tape til den vandrette linje. 1/2 tommer fra slutningen- og -slutdatoer 1/2 tommer fra anden enden. Indsæt et træ dyvel i lommen. Fold 1/2-inch ender under og sy dem lukket med nål og tråd.

Tips & advarsler

  • Hænge din skygge ved montering ledningen til bunden tilbage plastic løkke og gevindskæring opad gennem hver sløjfe direkte oven over drivakslen. Fastgør skruen øjne til bunden af lægte. Tilføje en ekstra skrue øje til pull side. Tråd din ledninger til den ekstra skrue øje. Tilføje en ledning reduktionsgear, agern og spiken.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com