Hvordan man laver en forfængelighed med tyl

October 16

Hvordan man laver en forfængelighed med tyl

Der var en tid, hvor den mest romantiske stykke af møbler i en piges soveværelse var en smuk forfængelighed, et lille bord med et spejl og undertiden en blomstermotiver, pjusket nederdel. Steder at eksperimentere med makeup og frisurer, skrive noter og dagdrømme om kærester aldrig gå ud af stil; en forfængelighed med en fluffy tyl nederdel behager stadig piger fra 6 til 16 år og videre. Tulle er den fineste gauge silke eller syntetiske netting og forhæng sagte til gulvet omkring et bord.

Instruktioner

•Paint et lille bord eller skrivebord med en skammel eller stol farven på dine valg ved hjælp af spray emalje. Tilføje finurlig finesser som prikker eller blomster som ønsket.

•Measure med et målebånd omkredsen eller den samlede distance omkring bordet top uanset dens form og ganges med tre. Dette giver dig en måling af mængden af yardage skulle lave en nederdel.

•Measure højde af bordpladen til gulvet. Subtrahere l/2 tommer fra måling til at bestemme længden af skørtet. Fordi tulle er normalt 54 tommer bredt, skal det være skåret til at passe en tabel 36 inches eller mindre i højden. Måle højden nødvendigt på tyl ved hjælp af en målestok og markere en skærende linje med kridt. Afbrød tyl på linjen chalked med saks.

•Measure og skær tyl yardage i tre lige stykker, stable brikker og pin dem sammen. Tråd symaskine med matchende tråd.

•SEW på tværs af toppen af tyl stykker omkring 1/2 tommer fra kanten, ved hjælp af meget lange machine Sting og forlader lang tråd haler. Sy på tværs af den øverste kant igen på 1/4 tommer under den første syning.

•Draw tråden op forsigtigt, indsamling tyl indtil det er bare længe nok til at gå rundt om bordpladen. Tie off enderne af tråden. Distribuere fylden af tyl jævnt, så det falder yndefuldt fra kanten af bordpladen.

•Staple indsamlede kanten af tyl på den øverste kant af bordet, begynder på bagsiden. Indsæt en hæfteklamme hver 2-3 inches.

•Dæk samlet kanten af tyl med dekorative fletning, bånd eller blonde kant fastgjort med hæfteklammer eller lim. Tilføje en fletning på båndet, hvis det ønskes. Slut med buer eller blomster.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com