Hvordan man laver en forsænket Arts & håndværk Medicinskab

June 15

Hvordan man laver en forsænket Arts & håndværk Medicinskab

Badeværelset er det traditionelle sted at gemme kosmetik og medicin og mange hjem kommer indrettede med en medicinskabet i sted. Hvis du ønsker at opdatere jeres eller installere en i en forsænket hulrum i væggen, er opbygge et skab fra bunden en levedygtig gør det selv projekt. At lave en forsænket kunst og håndværk eller medicinskabet er en ideel måde at opbygge en enhed, der passer perfekt til dit space.

Instruktioner

•Measure dimensioner af krydsfiner ark og 1 x 4 tømmer for plads i din væg. Bruge roterende saven til at skære et stykke krydsfiner til dimensioner af rummet. Dette er den bageste del af den kabinet væg. Klip et stykke krydsfiner ark er 2 inches bredere og længere end den bageste væg. Dette er den kabinet dør. For eksempel, hvis bagvæg måler 2 x 4 fødder, er så skab døren 2.16 af 4.16 fødder.

•Measure og skære de fire stykker af tømmer til justere med krydsfiner kanter. For eksempel, hvis Lagenet måler 2 x 4 fødder, derefter to plader af tømmer foranstaltning 2 fødder og de andre to plader måle 4 fødder. Disse bliver kanter eller sidevæggene af kabinettet.

•Align 1-tomme kanter af de fire stykker af tømmer med krydsfiner plade til at oprette den ydre mure af skab rammen. Indsæt søm fra bagsiden af krydsfiner og ind i 1-tommer kanten af tømmer at knytte stykker af træ.

•Measure bredden af de indre kabinet vægge hvor hylderne gå. Brug denne måling til at skære 1 af 3 tømmer. Skær en plade for hver hylde. For eksempel, hvis bredden af kabinettet er 1 fod, 10 inches, skal hver plade af 1 af 3 denne samme længde.

•Anbring den første 1 af 3 i kabinettet og drive to træ neglene fra den ydre kabinet væg ind i hver side af tømmer. Gentag for at knytte hver hylde.

•Match borehoved til skruer inkluderet med hængslerne. Tillægger drill bit og bore hængsel huller i venstre eller højre side af kabinettet side, afhængigt af hvordan du ønsker at åbne kabinettet døren.

•Drill matchende huller i venstre eller højre side af kabinettet døren for at matche hængsel huller i kabinet side. Skrue hængslerne i den kabinet side, og derefter knytte dem til skab dør med en skruetrækker. Kabinettet er klar til installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com