Hvordan man laver en forsænket hylde i en entre

May 14

Hvordan man laver en forsænket hylde i en entre

Indfælde en hylde i gangen indebærer skære ind i væggen, at skabe en slags krog i væggen for at bruge som en hylde. Disse typer af hylder er ideel til visning af dekoration stykker, som de fungerer som en ramme rundt om de elementer, der er lagret på dem. De er begrænset i størrelse, at de er forsænket mellem væggen studs, hvilket betyder, at de har en maksimal bredde 16 inches. Du kan gøre en enkelt hylde, som vil ligne en boks forsænket ind i væggen, eller et lille sæt af hylder forsænket i drywall.

Instruktioner

Skæring i væg fordybningen

•Locate to tilstødende væg studs ved hjælp af en stud finder i gangen hvor du ønsker at sommerferien hylden. Blyant i den indvendige kant af stutteriet holdninger med en blyant og lineal. Træffe beslutning om den højde du vil hylde til at være, og marker i lige linjer mellem stud, give dimensionerne af hylden på væggen.

•Klippe ud af en lille del af muren midt på hylden med en wallboard så. Hold saven, således at det skærer i en vinkel, så at udskæring vil falde udad, ikke tilbage ind i væggen. Fjerne udskæring og kontrollere bag væggen for en elektriske ledninger, at du skal være klar over, mens der skæres ud hylde fordybning i drywall.

•Klippe ud den hylde fordybning bruger blyantsrettelser på dimensioner til at guide dig. Hold lineal sammen med wallboard saven, mens du klipper så du opnå lige nedskæringer. Fjerne drywall fra væggen.

Gør hylden

•Anbring to planker af 16-tommer 1 af 10 tømmer på en 1-tommer kant på dit skrivebord. Tage to stykker 1 af 10 tømmer der er 2 inches mindre end højden af hylden, og placere dem mellem enderne af de 16 tommers planker. I dette eksempel, vil blive foretaget en enkelt hylde med højde planker måler 14 inches, så de overordnede dimensioner af hylden vil være nogenlunde kvadratisk.

•Præ-boret fire pilot huller, dimensioneret for skaftet af 1 1/2-inch skruer, gennem 16 tommers planker og i højden planker eller i dette tilfælde 14 tommers planker. Der bør være 16 pilot huller helt. Fastgør boksen hylde sammen med 1 1/2-tommer træ skruer gennem de forborede huller.

•Sæt et stykke af 16-ved 16 tommers 1/2-tommer krydsfiner over bagsiden af boksen til bagsiden af hylden og sikkert med 1 1/2-tommer træ skruer gennem krydsfiner hver 4 til 5 inches rundt udenfor.

•Paint boksen hylde den samme farve som vægge, hvis du ønsker det til at ligne en problemfri forsænket hylde, eller hvis du ønsker at skille sig ud en smule mere, Afslut boksen med en plet eller lak til at forlade det naturlige træ farve viser.

Installere hylden

•Fit hylde i udsparingen fordybning i væggen, så der flugter med gips omkring det. kanten af boksen hylde. Klemme boksen hylde på plads.

Uddelingen boksen hylde på væggen studs på begge sider med par af 2-tommer skruer hver 4 til 5 inches op ad siderne i boksen hylde i væggen studs.

•Dæk skruehullerne med træ putty og skrabe ned af overskydende med en spartel skraber. Lad tørre og retouchere med maling eller lak.

•Fyld nogen små huller mellem drywall og hylden kasse med caulk samme farve som væggene.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at installere et lille sæt af hylder, gøre boksen hylde højere og vedhæfte hylder op hver 10 til 12 inches boksen hylde før du installerer boksen hylde i fordybningen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com