Hvordan man laver en frisk blomst Arrangement i en Tea Cup

August 17

Hvad er under opsejling i foråret? Overveje en kreativ blomsterarter arrangement, at par petite kronblade fra din have eller en blomsterbutik med en attraktiv tekop til at skabe noget helt nyt og uventet. Uanset om en brude brusebad, en sød gave eller ganske enkelt som en yndig accent for et Sengebord, brim disse små arrangementer med farve og personlighed.

Instruktioner

Vintage Tea Cup Arrangement

•Purchase et par stykker af karakteristiske Kina (både kopper og underkopper) fra en lokal Sparsommelighed butik eller bruge en eksisterende tekop. Vælge stykker med lyse farver og mønstre, der virkelig vil fremhæve din blomsterarter arrangement. Sørg for, at stykkerne er intakt. Styre uden om chips eller revner.

•Sæt en lille dab af hot lim i midten af din kop og sted en metal eller skum blomster frø på lim og vent, indtil det er tørt. Din bedste satsning for denne lille skala projekt er en 2-tommer diameter kugle af absorberende skum eller en 2 x 3 tommer pin-frø.

•Sæt en lille mængde vand i bunden af tekop efter at du har sikret floral frøen eller skum. Du behøver ikke at fylde det til toppen; bare sætte vand nok til at holde din blomster ser friske.

•Fjern alle løv, der falder under vandlinjen i tekop fra hver blomst.Brug en skarp kniv, omhyggeligt trimme bunde af hver blomst; gøre skåret i en vinkel. Umiddelbart Placer hver blomst stængel i en skål med lunkent vand.

•Sæt blomsten stængler i pin frøen til at holde dem oprejst. Hvis du bruger skum, gør sikker på bunden af stænglerne holde kontakten med det.

Bruge så mange blomster som nødvendigt for at oprette en stram klynge, men ikke går overbord. I stedet holde tingene enkle og monokromatiske. Ved at tilslutte sig en enkeltblomstrende farve ordningen, opretter du et brændpunkt. Overvej at bruge små lyse blomster som gule freesia, roser, tulipaner og delphiniums.

Potteplanter pærer

•Dig op en lille klynge af blomsterløg fra din gården eller haven. Hvis du ikke tilfældigvis har nogen blomster på hånden, skal du blot købe et par lyse løg (gule, lyserøde eller røde) fra dit lokale Havecenter.

Dette arrangement ser bedst ud i traditionel blå og hvid Kina og keramik.

•Transplant knopper til din tekop omhyggeligt. Prøv ikke at forstyrre den sarte rod struktur. De fleste løg foretrækker moderate fugt, så du bliver nødt til at vande indimellem.

•Fyld toppen af jorden med irsk moss. Når blomstrer fade, genplante pærer i din have.

Tips & advarsler

  • For at tilføje dybde til dit arrangement, punktformet klynge af blomster med grønne områder. Martha Stewart antyder genanvendelse greens, som blev brugt udendørs eller skære friske grene fra haven.
  • Hvis du vil oprette en stor visuel effekt, gruppere et par af disse små arrangementer i en klynge.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com