Hvordan man laver en frisk frugt Centerpiece

January 6

Hvordan man laver en frisk frugt Centerpiece

At gøre en frisk frugt centerpiece giver den perfekte bordpynt til enhver lejlighed. Tilpasse den friske frugt centerpiece at matche årstiden eller din hjemmets indretning. Det er en fantastisk måde at tilføje farve til et værelse og en tabel for blot et par dollars. Den eneste udgift er frugten. Grave gennem din kabinetter for at klare beholder at optage plads. Køb frugter, der er i sæson eller shop på landbrugerens markedet for gode tilbud.

Instruktioner

•Vælg frugter passer årstiden eller din indretning. Plukke frugter passer til sæsonen, som æbler eller grapefrugter for vinteren og kiwier, star frugt og ananas til sommer. Vælg frugter matcher indretningen af din bord eller værelse. Citrus frugter kommer i orange, gul og grøn. For rød, lilla eller pink indretning overveje æbler, druer, persimmon eller granatæbler. Vælg frugter af forskellige teksturer at tilføje visuelle appel og dybde til den friske frugt centerpiece.

•Vælg en container og Køb frugt. Udvælge en beholder til at fremvise frugt. En klar skål, stående off tabellen, gør en fremragende skærm. Andre valgmuligheder omfatter en fishbowl, en klar glasskål eller en stor vase. Måle på beholderen højde og bredde, så du købe nok friske frugter til at generøst fylde beholderen. Placer madrester på bordet omkring beholderen.

•Arrange frugt. Skyl frugt før du sætter det i beholderen. Gem de pæneste udseende stykker for toppen af arrangementet. Brug tandstikker til at holde frugt stykker på plads. At arrangere frugt er en proces med trial and error. Flytte frugt rundt, indtil du kan lide udseendet af den friske frugt centerpiece.

•Tilføj pynt. Skære pyntegrønt fra buske i gården til at udfylde hullerne i den friske frugt centerpiece. Vaske og tørre blade før du placerer dem i arrangementet. Sted blade mellem alle lag af frugt og et par nice blade på toppen af kernen. Overvej at bruge andre accenter i frisk frugt centerpiece, friske blomster, nødder eller fyrretræ grene om vinteren.

•Prøv en alternativ idé. Bruge en klar, dyb skål, og pakke det med helt friske frugter som æbler, kiwier eller appelsiner. Arrangere solsikker, kirsebær og rosenblade langs siderne af skålen. Fylde en skål med koldt vand. Dette tilføjer en dejlig glitre i stearinlysets skær. Prøv frosting frisk frugt centerpieces. Børste æggehvider på frugt og drys med sukker. Mulighed for tørring tid og sted i en klar skål, fremvisning af flimrende frugt.

Tips & advarsler

  • Tjek den friske frugt centerpiece dagligt for at erstatte eventuelle rådne eller tilintetgørende frugter. Plads i køleskabet, når ikke udstillet, at bremse de rådnende proces.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com