Hvordan man laver en Front veranda i en året rundt værelse

May 23

Hvordan man laver en Front veranda i en året rundt værelse

Konvertere en front veranda i en fire-sæson plads kræver gør plads energi effektivt. Af isolerende rummet godt, kan du behandle det som alle andre rum i huset. I dette tilfælde, vil du enten bruge glas komponenter designet til ekstreme vejrforhold eller en masse solid sidespor til at dække væggene i rummet. Holde designet anderledes end en standard plads til at fange out-of-doors følelsen af en veranda, men. Bruge porch møbler, sammen med standard møbler, til at give en afslappet følelse til rummet.

Instruktioner

•Draw våbenhus plads på en skitse pad til at eksperimentere med forskellige ydre designs. Bruge hus sidespor, tunge og groove træ, masser af energieffektive vinduer eller stablet sten som muligt kabinet materialer. Planlæg at vedlægge nederst halvdelen af rummet i stablet sten og den øverste halvdel i store energieffektive vinduer, som ét valg.

•Plan til dækning af kraterets veranda med beadboard på den nederste halvdel af væggene og gipsvæg spækket med store vinduer på den øverste halvdel af væggene. Definere alle lygter, elektriske forretninger eller en våd bar område, f.eks.

•Kontrollér tag for ethvert behov for reparationer. Tilføje nye asfalt helvedesild over hele våbenhus tag område, hvis det er flere år siden helvedesild blev erstattet.

•Build rammer til at omslutte verandaen og definere åbninger for vinduer og døre. Skær 2 x 4 tommer boards til form studs for værelse på 16-tommer Centre. Bygge kabinet ramme for vinduer og døre til hele våbenhus plads.

•Tag ned våbenhus tag indvendige dækker at isolere spær plads. Køre elektriske ledninger, mens taget er åben for nye overhead Belysningsarmaturer.

•Enclose udvendige form af våbenhuset. Installere hus sidespor og vinduer til at omslutte rummet. Hæft glasfiber isolering mellem indvendige studs og køre nogen nye ledninger eller VVS materialer før du tilføjer drywall eller beadboard.

•Køre den opvarmning og afkøling kanalsystem i rummet før færdigbehandling af vægge og loft. Oprette forbindelse til hjemmets varmesystem, som en mulighed, eller installere en ekstra lille varmepumpen kun for værelset, hvis dette er hensigtsmæssigt. Brug til rumopvarmning og et vindue air betingelse som andre muligheder.

•Nail op beadboard på den nederste halvdel af væggene og gipsvæg på øverste sektioner før du tilføjer kroneformen til rummet. Installere stol jernbane rundt væg områder på taljen-høj niveau. Male rummet i lys neutrale farver accent med hvid trim for en åben, luftige look. Tilslut lamper og stikkontakter.

•Lay et flisegulv eller installere tæpper til hele rummet. Negle op sokler sidst, så de vil dække eventuelle huller mellem gulvbelægning og væg sømme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com