Hvordan man laver en fugl-bad vand springvand

July 20

Hvordan man laver en fugl-bad vand springvand

Oprette en nem fugl-bad vand springvand med en stor urne og et par terra cotta gryder og tallerkener. Fuglene i din have kommer til at blive tiltrukket af flytter vandet, og denne fugl bad vil trække dem til den. Bruge en dykkede vandpumpe for dette projekt, som hæver vandet mindst 2 fod høje. Find pumpens kapacitet på sin bolig til at se om det virker for dette projekt før du køber den.

Instruktioner

•Tape ydre rand af en 18-tommer eller bredere terra cotta underkop. Spray en akryl sealer på indersiden af en tallerken og lad det tørre. Anvende en anden og tredje frakke af akryl sealer på indersiden af underkop at forhindre, at terra cotta gennemvædning op vand.

•Indstil en 8-tommer høj terra cotta pot, en 8-tommer bred terra cotta underkop, en 6-tommer høj terra cotta pot og en 6-tommer bred terra cotta underkop i en spand vand til at suge i mindst 1 time.

•Kontrollér fire hak omkring læbe af 6 tommers terra cotta pot, 6-tommer terra cotta underkop, 8-tommer terra cotta pot og 8-tommer terra cotta underkop ved at indgive hakkene i dem med en 8-tommer runde fil. Fil hakkene, så de er vinklet med den indvendige kant lavere end yderkant til det bedste vandflow. Gøre et hak i 8-tommer terra cotta pot læbe stor nok for ledningen af en dykpumpe til at gå igennem.

•Drill et hul i midten af 8-tommer og 6-tommer terra cotta tallerkener med en boremaskine og 3/8-inch murværk bit. Test af fleksible plastslanger for at sikre, at det passer ind i hullet for stramt. Udvide hullet med en boremaskine påmonteret en konisk rasp. Udvid hullet i bunden af 8-tommer og 6-tommer terra cotta gryder (hvis nødvendigt) med en boremaskine monteret med lidt konisk rasp indtil plast fleksible slanger passer stramt gennem hullet.

•Prime og maling stor plantageejer urne til at matche terra cotta gryder, hvis ønsket og lad tørre. Anvende en epoxy lim på randen af urnen og sæt 18-tommer terra cotta tallerken oven på plantageejer urne.

•Tilslut slange til dykkede vandpumpe. Angiv den dykkede vandpumpe i midten af 18-tommer terra cotta underkop. Start stabling gryder og tallerkener. Sæt 8-tommer terra cotta pot hovedet over den dykkede vandpumpe. Tråd pumpens ledningen gennem hak i pot's læbe. Træk den fleksible slanger gennem bunden hul 8-tommer terra cotta pot. Tråd slange gennem hullet i 8-tommer terra cotta underkop. Invertere 6-tommer gryde over toppen af 8-tommer terra cotta underkop og tråd slange gennem pot's hul. Tråd slange gennem hullet i 6-tommer terra cotta underkop og indstille tallerken oven på 6-tommer terra cotta pot. Skære eventuelle overskydende slangen fra toppen af tallerken, så det slangen kun stikker op 1/2 tomme over underkop.

•Sæt et lag af småsten omkring toppen af slange i 6-tommer terra cotta underkop til at hjælpe maskere det. Placer flere småsten, hvis det ønskes i de andre underkopper. Hæld vand i store underkop bassinet for at fylde det, så det dykpumpe er dækket. Passer den dykpumpe til en stikkontakt og tænd så vandet til kaskade ned gryder og tallerkener.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com