Hvordan man laver en fugl bad

November 23

En fugl bad vil give endeløse timer af glæde for fugle og også for alle, der observerer de fugle, der lege i vandet. En fugl bad er et afgørende element i enhver værftet, hvor man håber at tiltrække fugle til at bygge deres reder og oprette ophold.

Instruktioner

•Find en høje træ spil på en haven butik til brug som stangen til fugl bad. Sikre spil eller filial er høj nok til at bruge som stangen til fugl bad. Du vil fuglen bad mindst 3 til 4 fod fra jorden for at hjælpe med at holde rovdyr fra jorden off fugl bad.

•Hammer bålet eller gren ned i jorden dybt nok, så at den sidder fast i jorden. Du kan også ønsker at sikre staven eller filial mere fast i jorden ved at tilføje en smule af cement rundt om stangen.

•Purchase en stor lerkrukke til at tjene som badeområde fugl bad. Bore et lille hul i bunden af lavvandet bund fad, og også hovedpuljen i ler parabol.

•Anvend en lang negl med et bredt hoved at nagle clay pot og underkop bunden på toppen af det træ spil, der vil tjene som pole for fugl bad. Sikre, at søm hovedet er bred nok til fuldt ud dække hele boret i puljen. Forsegle området omkring neglen med kit eller andre fugemasse til sikre fugl bad vil være fast forseglet og vil holde vand.

•Tilføj vand til fugl bad. Du kan også ønsker at tilføje en rosenhæk, eller andre tæt busk eller træ til området nær fugl bad. Dette vil give fuglene et sikkert sted at flygte til, hvis de bemærker en predator som en kat i området.

Tips & advarsler

  • Placere fugl bad uden for i det tidlige forår, så fuglene har tid til at finde det, før de beslutter, hvor man kan bygge deres rede. Find billig lerpotter i Genbrugsbutikker eller loppemarkeder til at oprette en fugl bad til en lav pris.
  • Holde fuglen bad ren og fyldt med vand på alle tidspunkter. Fugle vil komme til at stole på dette vandkilde, så sikre, at den er tilgængelig for dem, når de har brug for det. Holde børn fra fugl bad af sikkerhedsmæssige årsager.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com